Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek van ennyi pénze ételre?...

Kinek van ennyi pénze ételre? Nem sajnálják?!

Figyelt kérdés

foodspotting.com

Kinek van pénze egy tál ételre fizetni 4-5e forintot?! Tele van az oldal ilyen képekkel! Magyarok...

Nem sajnálják, nem szégyellik magukat, hogy miközben ezt eszik százezrek éheznek? Aztán még fel is töltik netre..?!!

2013. okt. 1. 09:20
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
84%

Szóval akkor, aki úgy áll anyagilag, hogy költhet drágább dolgokra is, ne tegye, mert valakik éheznek?

Egyébként az oldalt nem néztem meg, nem tudom, miről szól. De ez a hozzáállás, hogy ha nekem nincs, akkor másnak se legyen, nagyon nem tetszik az élet semmilyen területén sem.

2013. okt. 1. 09:27
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted csak a magyarok költenek ilyesmire ? A pénzes emberek világa fényévnyire eltér az átlag emberétől.

Van akinek luxus, ha félévente megengedheti magának, hogy egy étteremben ebédeljen, míg valakinek szégyen, ha naponta nem ehet egy ötcsillagos étteremben- ez már flancolás, de ez van.

2013. okt. 1. 09:34
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem az oldalt. Miért baj az, hogy azok akik ettek egy-egy jó ételt feltöltik az internetre? Igen, vannak éttermek, kávézók ahol jó pár ezer forintba kerül akár egy előétel is. ÉS? Akkor mivan? Mert neked nem telik rá, más nem adhat ki azért az előételért pár rugót?

Ezzel ne vegyen senki se felsőkategóriás autót mert emberek százezreinek még egy gumiabroncsra se telik.

2013. okt. 1. 09:35
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek a gasztronómia a hobbija, hogy kipróbáljon puccos éttermekben különleges és drága ételeket. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy hétköznap is ilyen kajákat eszik, de ha mégis, akkor nem mindegy az neked? Ráadásul attól, hogy ha nem esznek ilyet, még nem fognak az etiópok kevésbé éhezni, hiszen nem az alapanyag mennyiségét fizetik meg azzal a 4-5 ezer vagy több Ft-al, hanem a szolgáltatást, attól még nem lesz több élelmiszer a Földön, ha ők inkább menzán esznek.
2013. okt. 1. 09:46
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én magam sajnálnám rá a pénzt, de azért, mert én nem vagyok gasztrofan vagy ínyenc, nekem tökéletesen megfelel az, amit egy olcsó étteremben adnak, viszont ilyen alapon az én költekezésemben is megtalálnád azt, amire meg te nem költenél, ezért felesleges luxusnak tartanád.
2013. okt. 1. 09:48
 6/37 anonim ***** válasza:
95%
Szép dolog az irigység, gratula, kedves kérdező. Te nem szégyelled magad, amikor eszel? Mi van az éhező etióp gyerekekkel?
2013. okt. 1. 09:56
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi anno amikor volt üdülési csekk, mindig megmaradt utolsó hétig, így mindig elvittem családot enni, ami beléjük fér. Igen, így van "pénz".
2013. okt. 1. 09:56
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Most miért ha valakinek van rá pénze akkor miért ne költsön rá hogy ilyet ehessen?

Nekem is telne rá hogy havonta 1-2 alkalommal ilyen módos több ezer forintos semmi kajákat egyek, de őszintén szólva engem ezek nem vonzanak. Éttermekbe is nagyon ritkán kajálunk a barátnőmmel, ott is olyanokat eszünk amiket javarészt odahaza is megtudunk csinálni magunknak.

Meg most miért ne tegyék fel a netre?

Te csak irigy vagy rájuk mert te nem engedhetsz meg magadnak ilyet ahogyan még sokan nem, köztük én se nagyon. Jó lenne rá pénzem de sajnálnám rá megmondom őszintén. Másrészt minek szégyelje magát azért mert más éhezik? Attól ha valaki éhezik akkor már senki nem ehet ilyen kaját? Nem értelek komolyan.

2013. okt. 1. 10:00
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Na, most, hogy a kérdező ezt leírta, azt hiszem ma nem is vacsorázok, hátha varázslatos módon megjelenik egy tál csirkepörkölt az egyik etióp család sátra előtt...
2013. okt. 1. 10:00
 10/37 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Vannak -és nem kevesen-, akik 20-30 ezer forintot simán elköltenek pl. cigarettára havonta. Abból a pénzből 5-6-szor elmehetnének egy ilyen étterembe enni. Arra nem sajnálják? Miért nem kérdezed meg a dohányosokat, hogy nem szégyellik-e magukat?
2013. okt. 1. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!