Kinek van ennyi pénze ételre? Nem sajnálják?!
foodspotting.com
Kinek van pénze egy tál ételre fizetni 4-5e forintot?! Tele van az oldal ilyen képekkel! Magyarok...
Nem sajnálják, nem szégyellik magukat, hogy miközben ezt eszik százezrek éheznek? Aztán még fel is töltik netre..?!!
Én kb. 3 éve nem jártam étteremben, de még egy fagyira se egy gyorsétteremben.
Egyáltalán nem irigylem őket. Én is megtehetném, mert jóval az átlag felett keresek, de eszemben sincs. Sosem semmilyen körülmények között nem fizetnék 2e forintnál többet egy étkezésre.
Én nagyon keveset eszem, de gyakran főzök sütök ezt azt és viszem el ilyen ételdobozokban olyan helyekre, ahol tudom hajléktalanok vagy szegény családok járnak.
A dohányosok és a benzinzabáló autósok is szégyelhetik magukat.
Nem tudom az etiópokról miért kell ilyen pejoratív módon beszélni. TE IS SZÜLETHETTÉL VOLNA ODA!
De nagyon sok szegény ember van itt is.
A lelki szegénység a legveszedelmesebb szegénység, mert akinek nincs mit ennie, csak magában szenved, de akinek van mindene bőven, mégis sivár lelkileg, annak szegénysége miatt tömegek nyomoroghatnak!
Ez szépen látszik a válaszokból is!Egyből mind úgy reagál:"Mi köze ennek az éhezőkhöz?Miért ne engedhetné meg magának?!"
Miközben itt nem az a lényeg, ki mit engedhet meg magának!
Nekem más is átjön a kérdésből és a válaszokból.
Akinek bőven van mindene, először másnak kellene adnia valamennyit és ami még marad neki, abból bőven jóllakhatna maga is.Ha mindenki így tenne, nem lenne ennyi nyomorgás a világban.Mer a földön volna elég élelem ahhoz, hogy senkinek ne kelljen éheznie, csak rossz az elosztás.Mert akinek rengeteg van, annak még több kell, mert miért ne engedhetné meg magának?...
Amíg a jómódúak magasról tesznek a szegényekre, addig ne nyavalyogjanak, hogy sz@r a világ!
Miért kell mindig valakinek szégyellnie magát?
Gondolom kérdező te sem éhezel, akkor miért nem szégyelled magad, hogy naponta legalább háromszor étkezel, míg vannak emberek akik éheznek?
Hol húzza meg az ember a határt állandóan? Maga fölött egy lépéssel ugye? Mert hát tudom én, hogy én is nagyon jól élek másokhoz képest, de na, ne én szégyelljem már magam, hanem az aki nálam egy ezressel már többet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!