Mi a véleményetek a kínaiakról? Ti is utáljátok őket?
Nekem nincs velük bajom. Ma már olcsóbb üzletekben ugyanannyiért lehet ruhát, cipőt venni, mint náluk, és jobb minőséget.
Tehát már alig vásárol valaki náluk.
Tudnak viselkedni, nem olyanok, mint pl. a cigányok. Normális emberek, kutyát szerintem csak elenyésző hányaduk eszik.
Hát nekem a kultúrájukról is megvan a véleményem. Évek óta az életem egyharmadát köztük töltöm. Krákognak, köpködnek mindenhol (a sok bagó miatt), ordibálnak, böfögnek.
Épp ma jutott eszembe (illetve most már tegnap), hogy ha így folytatják a magyarok gyarmatosítását, akkor pár éven belül kínai vér fog folyni az utcákon.
Lehetőleg ne olyanok írjanak ellenvéleményt, akik egyszer már láttak a piacon közelről kínait.
(#4 voltam)
"Lehetőleg ne olyanok írjanak ellenvéleményt, akik egyszer már láttak a piacon közelről kínait."
Dolgoztam kínai tulajdonú étteremben, kínai főnökséggel és a személyzet 1 része is kínai volt.
Feltétel volt a német nyelvtudás, nyugati határszél. 1x kitalálták hogy mi (otthon MO-n) csak és kizárólag németül(!) beszélhetünk egymás közt mert ők a magyart nem értik!
Amikor elküldtek valakit közölték vele hogy a napot még le kell dolgoznia, majd délután közölték vele hogy mosolyogjon többet a vendégekre.
Először szóltak a kollégák hogy ne egyek 1 légtérben a kínai személyzettel, de én kipróbáltam. A csirkecomb jobbról be a szájba, balról már köpködi is a csontot a tányérba, amit még 1x betol. Mindezt olyan hanggal mint a malac amelyik tejes moslékot kap.
Sok sikert velük.
sorry, nem olvastam vissza. Amúgy nekem semmi bajom nem lenne velük ha nem akarnák megmondani a saját országomban hogy mit tehetek és mit ne, valamint betartanák a törvényeket.
Ha az adó és pénzügyi visszaélésekért kiutasítás járna akkor hirtelen eltűnne a jó része.
Én azokat nem szeretem, akiknek mindenről és mindenkiről megvan a maguk "jól megalapozott" véleménye, ami általában negatív.
De foglalkozzunk egy kicsit a kérdéssel. A magyar vállalkozókat nem gátolja senki abban, hogy olyan kis haszonnal dolgozzanak, mint a kínaiak.
Minden országban kihasználják a munkásréteget, jó reggelt. Itt is gyilkolják az állatokat. Ja, hogy neked a kutya nem haszonállat? Hát másnak meg az, sajnálom, lehet vitatkozni, csak felesleges. Ütik a gyerekeket? Mert szerinted ebben az országban, vagy bármelyik másikban nem?
Nem kell Ázsia fanatikusnak lenni, de meg lehet a legtöbb kultúrában találni a szépséget.
Nincs annál primitívebb aki egy nemzetet, csoportot, vagy bármilyen más, önmagától valamiben különböző csoportot gyaláz "csakazértmertcsak". Az ilyen emberek tudása a témában persze a nullával egyenlő, csak olyan kezdetleges a kapcsolótáblájuk, hogy ha inger éri a bunkóság küszöböt, kinyílik a szájuk.
"Nincs annál primitívebb aki egy nemzetet, csoportot, vagy bármilyen más, önmagától valamiben különböző csoportot gyaláz "csakazértmertcsak"."
Azért az hogy azért tudja kis haszonnal árulni a dolgait mert őkegyelmének derogál befizetni az adót a csempészáruja után nem összekeverendő a minden hatóság által rommá szopatott magyar kiskereskedővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!