Egy állami gondozottból lehet jó gyógypedagógus?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 10:11
11/14 anonim válasza:
Kérdezz csak meg egy-két olyan embert, aki alkoholista/kábszerfüggők mellett nőtt fel, esetleg még molesztálták is gyerekkorában. Az állami gondozottság nem akadálya annak, hogy valaki jó gyp legyen, de a szűklátókörűség és az empátia hiánya az.
12/14 A kérdező kommentje:
12 éves koromig otthon voltam. Anyámék piáltak, mostohaapám vert minket, alig jártunk iskolába, éheztünk, retkesek voltunk, tetvesek, sorolhatnám... De legalább volt kinek azt mondani, hogy anyu. Az intézet már más tészta... igen, lehetőség, amivel én éltem is, de nekem ne mondja senki, hogy rossz családi körülmények között felnőni rosszabb, mint intézetben megrohadni... Mondjuk nem tudom, hogy jutottunk el idáig, mert nem is ez volt a kérdés. De most már tényleg unom, mert itt senkinek sincs rálátása a dolgokra, csak mondja a magáét...
2013. szept. 20. 15:01
13/14 anonim válasza:
Az lehet, hogy TE speciel nem lennél jó gyógypedagógus, és ezt - helyesen - fel is mérted.
De akkor sem kellene általánosítanod, mert nem mindenki ilyen.
14/14 Cscvax válasza:
Persze hogy lehet.Én is állami gondozottként nöttem fel,és most brigád vezetö vagyok egy épitöipari cégnél.Ugyhogy bármi lehetséges csak akarnod kell.Hajrá!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!