Egy állami gondozottból lehet jó gyógypedagógus?
Mi az összefüggés a két dolog közt?
Nem ezen múlik... Istenem ez a kérdés..
Meg is tudod indokolni, miért butaság? Egy állami gondozott saját maga is sok esetben sajátos nevelést igényel... olyan dolgokat tapasztal, lát, és olyan dolgkat NEM lát és NEM tapasztal, amik az egész életét befolyásolják...
Nem vagy csak nagyon nehezen lesz belőle egészséges felnőtt. A JÓ (a hangsúly a jón volt...) gyógypedagógusnak pedig elengedhetetlen feltétele, hogy rendben legyen saját magával, mert csak így tud segíteni másoknak... Én is remélem, hogy a kettő nem zárja ki egymást, és sok munkával egy állami gondozott ugyanolyan szakma, nem szakma sikereket érhet el, mint bárki más. De azért ne játsszuk már meg magunkat, mintha rohadtul benne lennénk a témában, és engem hülyéztek le, holott bele sem gondoltok az egészbe... Nem úgy függnek össze, mint az alacsony iskolázottság és a munkapiacon való lehetőségeket, de igenis közük van egymáshoz!
*szakmai
*szakmai
*lehetőségek
Bocsi az elírásokért, csak kicsit elragadtattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!