Miért vagyok ilyen?
Mostanában nagyon érzékeny vagyok,képes vagyok sírni egy szép zenén,vagy ha valaki megbánt,aki nekem fontos,akkor is.Ez mitôl lehet?
16 éves vagyok
Próbáld megérteni ezeket.
Először is vagy te.Kialakult tebenned egy "személyiség".Ez a személyiség, gyerekkorod óta épül folyamatosan.
Különböző külső információk, vélemények, gondolatok, és emberek hatására, kialakult benned egy én kép magadról.Ezt az én képet tudják megbántani.Pedig a valódi éned, minden múltbéli dologtól mentes.
Tehát van, hogy csak sírsz.Ez nem baj.Ez természetes.
Az sem baj ha egy zene hallgatása közben sírsz.De itt már bekapcsolódhat a már benned kialakult "én" aki a zenét köti valamilyen érzéshez, amivel a múltban azonosultál be.Tehát ez sem baj, de ezt is megfigyelheted, és így könnyebben el tudsz vonatkoztatni attól az érzéstől amit összekötsz a sírással.Mert ha nem vonatkoztatsz el az érzéstől, akkor megfigyelheted ahogyan még a sírás után is a hatása alatt vagy.De ha elvonatkoztatsz, akkor csak sírsz, és nem kötöd automatikusan a sírást valamihez.Mert már magáról a sírásról is van kialakult kép benned.Pedig sírni lehet minden ok nélkül is.
Ha megbánt valaki valamivel, akkor gondolj bele a folyamatba.
Mond valamit neked.Te ezt a benned kialakult, az eddigi magadról kialakult képhez mérten fogod lereagálni.
Ezért veszed magadra.
Valódi éned független mindentől és mindenkitől!
Valódi éned a jelenben létezik, és ott spontán reagál.
Csak vedd észre amikor a megszokott módon reagálsz egy helyzetre, amikor a múlt is ott van közben a fejedben, és vedd észre, amikor spontán reagálsz.A külöbség az, hogy ha spontán reagálsz akkor valahol érzed, hogy most nem tud rád hatni egy emlék és gondolat sem!
Sírni is tudsz spontán.És nem kell, hogy beazonosulj azzal a gondolattal, hogy te most ettől érzekeny lettél.Az se zavarjon ha mások azonosítanak be ezzel.
Ez is csak az őbennük kialakult kép miatt van, amit a sírásról gondolnak, önmagukból kiindulva.
Ha egy csecsemőt megkérdeznének, hogy miért sír és az tudna válaszolni, akkor azt mondaná, hogy"a legtöbb esetben, csak úgy"
Ok ez kb 80%.És akkor a többi rész? "Csak így kommunikálok, beszélek,"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!