Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ez nem ismerkedős oldal,...

Ha ez nem ismerkedős oldal, többen miért akarnak mégis innen ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van itt ilyen fórum is, aki akar oda ír, az pont arra való. De többen írnak nekem is privátot, amelyben először megkérdezik, van-e kedvem beszélgetni. Ha van időm, visszaírok, hogy lehet nyugodtan priviben, ha nem csak a témához kapcsolódik és arról is társalgunk, ami másokat nem érdekel. Aztán van aki sokadik levélváltásra, van aki rögtön az elején megérdeklődi, nincs-e kedvem ismerkedni, miközben nem az ismerkedés rovatba írtam. Szóval miért? Egyébként vannak itt olyanok, akik innen ismertek meg másokat, akár úgy hogy kapcsolat lett a dolog vége? Én nem bíznék ilyen platformban
tegnap 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van. De még csak online beszélgetünk mindenről. Megegyeztünk hogy maradunk gyakorin, és majd kialakul. Végülis üzizni itt is jól tudunk.
tegnap 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezt én is tapasztaltam. Egyébként olvastam olyan kommentet, ahol a válaszoló azt írta, hogy itt ismerte meg a jelenlegi társát.
tegnap 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem meg innen jófej embereket, egy kapcsolatom is lett meg pár barátom akikkel rendszeresen beszélünk.
tegnap 17:23
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Ez olyan kettő közti állapotban lévő helyzet: tehát nem is ismerkedős az oldal egyik almenüje, de mégis...
tegnap 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Régen is ez volt, mikor ez az ismerkedős kategória még nem is létezett.

Én is úgy gondolom, hogy ez az oldal informálódásra van, nem tárkeresésre, de ha az Ismerkedés kategóriába ír valaki és onnan megtalálják, abban szerintem nincs semmi. Az viszont gáz, aki boldog-boldogtalannak írkál mindenféle más jellegű komment, kérdés miatt. Személy szerint privátokat évek óta el se olvasok, mert számomra nincs létjogosultsága. Nem folytatok magánbeszélgetéseket, ez nem is vitafórum, hogy vitatkozzak egy-egy válaszról, ha meg netán tévedtem valamiben, akkor javítson ki nyilvánosan, mert másoknak hasznos lehet az infó.

tegnap 21:50
 6/6 he84 ***** válasza:
Így van kérdező, ez a weboldal valóban nem ismerkedésre való. Legalábbis elsődlegesen nem arra van, de ettől még lehet rajta az is, főleg priviben. Persze ez attól is függ, hogy mennyire vevő rá, vagy sem. Én valamennyire vevő vagyok rá, illetve voltam, most már évek óta nem nagyon. Főleg azért nem, mert 5 éve itt a Gyakorin ismertem meg a mostani barátomat, azóta is együtt vagyunk és legtöbbször jól megvagyunk boldogan. Valóban egy ideje ott az ismerkedős kategória, de anno még nem volt, amikor a most említett barátomat ismertem itt meg. Ő írt nekem az egyik válaszom kapcsán priviben, de nem kifejezetten ismerkedési céllal (most az itt nem fontos, hogy miért írt rám) egy nagyrészt engemet is érintő témában, amiről mint kiderült mindkettőnket érdekelte, majd elkezdtünk róla és másról is beszélgetni, majd szimpik is lettünk egymásnak, majd már ismerkedésbe ment át a dolog és pár nap után már nem itt, hanem Skype-n folytattuk 1-2 hétig, majd élőben tali és stb. További részletek itt most nem fontos. Az pedig tévedés és rossz általánosítás, hogy itt ez a platform nem túl megbízható. Miért nem? Hisz mindenhol, bárhol lehrtnek hülye, buta és agrasszív emberek, ha netán erre gondolsz. Bármely weboldalon lehetnek, nem csak itt és sajnos élőben is. Persze ha random perverz ismerkedős egyének írnak nekem itt priviben, azt nem szeretem, főleg 5 éve a barátom óta nem, de amúgy is a perverz, meg a nyomulós egyéneket nem szeretem. Volt már nem egyszer, hogy a szexualitás, meg a felnőtt párkapcsolatok kategóriákban válaszoltam, köze nem volt ahhoz, hogy én bárkivel épp ismerkednék, mégis 1-2 privit alattuk kaptam azokon keresztül. Valamit azért szoktam válaszolni őszintén nekik, de nem durván és benne van a nemet mondásom is bizonyos formában. Legtöbbször szerencsére leálltak, aki meg nem állt le, azt egy jó időre tiltottam. Ez továbbra is így van/lesz, ha lenne majd még.
tegnap 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!