Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 16 éves srác vagyok, ismerkedn...

Oly017 kérdése:

16 éves srác vagyok, ismerkedni akarok! Tudom hogy ez nem egy ismerkedős oldal, de azért megpróbálkozom vele. Szép, rendes lányok jelentkezését várom üzenetben, hátha sikerrel járok. Ki tudja?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a szépség egy szubjektív dolog, de hátha elvarázsolsz.

2014. nov. 2. 00:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Írj, ha gondolod. :)) 14/L
2014. nov. 2. 00:42
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Figyelj!

Én is F/16 vagyok, én is magányos vagyok, tökre megértelek, DE ha már annyira padlón vagy szociálisan, hogy egy ilyen oldalon keresel barátnőt, akkor ne add az, hogy ha valaki szép, akk. dumálsz vele. Ha megengedhetnéd magadnak, hogy ilyen válogatós legyél, nem lennél itt.

2014. nov. 2. 00:43
 3/15 anonim válasza:
Mi a véleményed a rövid hajú lányokról? (ténylegesen rövid)
2014. nov. 2. 00:48
 4/15 anonim ***** válasza:
szép és rendes lányok ütik egymást.
2014. nov. 2. 00:48
 5/15 A kérdező kommentje:
Ez nekem csak csupán szórakozás, és kíváncsi vagyok hogy lányok mennyire bátrak hogy jelentkezzenek. Eléggé válogatós vagyok, de nem ígérek semmit, csak felmérem a terepet :) Ennek nincs semmi köze a szociális életmhez :) Vannak emberek akik ezt a kettőt nem tudják szétválasztani, de én nem közéjük tartozom.
2014. nov. 2. 00:50
 6/15 anonim válasza:

#3 vagyok

Szerintem nem vagyok rendes, hanem egy bunkó, szókimondó kecske.

De azért írhatsz :DD

15/l

2014. nov. 2. 00:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Nos, szerintem a rövid haj nem nőies, de max tisztelet annak akik kiakarnak válni a tömegből.
2014. nov. 2. 01:02
 8/15 anonim válasza:
Köszönöm, egyetértünk.:)
2014. nov. 2. 01:03
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Menj a ****be!!! Mi az hogy, te 16 évesen a párodat keresed? Ráadásul Gyakori Kérdésen? Beteg az agyad? "szép, rendes" fogadjunk, hoogy csúnnya fiú vagy, és te is csak szép lányokat alarsz. Megha annyira jóképű LENNÈL, és "elég válogatós vagy" ezzel meg a nagy bunkóságodat fejezed ki. Ajánlanám, hogy egy lánnyal beszélgess aki nem az eseted + egy olyannal aki az eseted..hidd el csalódni fogsz az "eseteddel" mert attól többet vársz ;) 17/L
2014. nov. 2. 01:08
 10/15 anonim válasza:
Hosszú hajú, kedves szép lány :) 16éves
2014. nov. 2. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!