Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mért érzem azt, hogy mindenki...

Mért érzem azt, hogy mindenki lenéz, flegmán beszél velem?

Figyelt kérdés
már egy ideje ezt tapasztalom,szerintem engem mindenki alapból semmibe,vesz,de most is pl,új suliba kerültem,és próbálok ismerkedni,pedig zárkózott vagyok,de azt tapasztalom,hogy vagy levegőnek néznek az emberek,vagy válaszol igen-nemmel és elfordul,illetve csak ilyen foghegyről,flegmán válaszolnak..mit tegyek?tényleg nem tudom hogy barátkozhatnék így:/
2013. szept. 12. 09:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ezt sugárzod magadból, hogy már bocs, de egy balf..sz vagy. Szerintem nem kell erőltetni az ismerkedést, sokkal többre mész ha néha beszólsz valami vicceset, vagy van pár intelligens hozzászólásod akár órán egy-egy témához (persze nem okoskodva), ilyenekkel elérheted, hogy érdeklődjenek irántad. Nagyon nehéz a kommunikáció, elismerem, de szerintem jobban érdeklődnek utánad, ha nem te kezdeményezel mindig, főleg nem erőltetsz egy beszélgetést, ami semmiről nem szól, vagy másoknak unalmas, érdektelen, mert akkor kerülni fognak.

Legyen egyéniséged, ne utánozz senkit, tudd, hogy mikor kell megszólalni, nem kell jópofizni mindenkivel. Főleg a sulikban összeszokott klikkek vannak, ha az egyikkel elkezdesz haverkodni, a másik már nem biztos, hogy nyitni fog.

2013. szept. 12. 10:19
 2/3 A kérdező kommentje:
jó,de ez egyetem,úgyhogy kicsit más
2013. szept. 12. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem, nem más az egyetemen sem. És valószínűleg azért néznek levegőnek, mert nem ismernek.

Biztos vannak csoporttársaid, akikkel tudsz ismerkedni, de szerintem egy értelmes helyen ők maguk is megpróbálnának beilleszteni maguk közé. És ahogy mondták is, próbálj beszélgetést kezdeményezni először mondjuk iskolai dolgokról.

2013. szept. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!