Miért utálja mindenki a zsidókat? Mindegyik ugyanolyan? Ha igen, Kordáékat is utálni kell?
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 17:41
1/11 anonim válasza:
A zsidókat az antiszemita barmok útálják, az emberek nem tesznek különbséget etnikai alapon embertársaik között.
2/11 anonim válasza:
"Mindenki utálja a zsidókat" ez nem igaz ez általánosítás. "Mind ugyanolyan", szerintem minden ember más. "Kordáékat is utálni kell?" mér akarsz olyan embereket utálni akikkel, még csak nem is találkoztál? Mért kell bárkit utálni aki nem ártott neked, oké, hogy valaki antipatikus, de utálni felesleges és túlzás!
3/11 anonim válasza:
Elve a feltételezés, hogy mindegyik ugyanolyan, egy nagy marhaság. Nincs két egyforma ember a világon. Általánosítani BÁRMI alapján soha nem célravezető. Mint ahogy a te esetedben sem, amikor azt állítod, hogy MINDENKI utálja a zsidókat....
5/11 anonim válasza:
Jézus keresztre feszítése óta van ez, akkortól az ő Isteni büntetésük az ,hogy bár pénzetek lesz, de "hazátok,nyugtotok" soha. Tudod,ismered a 30 ezüst "pénz" történetét ? Júdás ennyiért árulta el,adta el Jézust.
És hát Júdás állítólag Zsidó volt.
Egyébként meg nem mindenki utálja a Zsidókat Pl. én sem.
Sőtt én senkit nem utálok. Van akit szeretek és van akit kevésbé, de utálni senkit nem utálok. Te se utálj senkit.
6/11 anonim válasza:
Nagyon korlátolt vagy, kérdező... Nem, cigányoknál se!
7/11 anonim válasza:
A zsidókat nem utálom, Kordáékat viszont igen, akik szerintem nem is zsidók. Akkor mi vagyok?
8/11 anonim válasza:
Az ostoba ember utálja a zsidókat. Akinek egy picivel több esze van az nem azért fog utálni valakiket, mert nekik más a vallásuk vagy mert akire felnéz az is utálja őket. Én egy zsidót utálok, vele egy évet jártam. Arra tanított csak meg, hogy kerülni kell az ide tanulni jövő izraeli fiúkat, mert nekik ez egy csajozó kánaán és gátlástalanul próbálnak összeszedni minden létező lányt. Na, őt utálom. Egy féreg. De ettől még nem mondom, hogy a zsidók férgek. Szerintem baromi jól csinálják a dolgaikat, mert hajléktalan zsidót még nem láttam. Már kisgyerekeket arra ösztönöznek, hogy valamit csináljanak, amiből pénzük lesz. Én amikor kint voltam pár éve a 12 éves rokon kisfiú havi 30e forintot keresett, névjegykártyákat készített. És mindenki csinált valamit, ha ideje volt, akkor több munkája volt. Sok mindent lehetne tőlük tanulni. Sokkal többet, mint amit egy cigánytól - tisztelet a kivételnek.
9/11 A kérdező kommentje:
Én NEM utálom a zsidókat, csak értetlenül állok, mert pl kuruc.info egész szemléletesen gyűlöli őket, meg rajtuk kívül rengeteg olvasójuk.
2013. szept. 11. 18:29
10/11 anonim válasza:
Élet tér féltésből. Hátha úgy járnak mint a palesztinok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!