Új csoporttársaim közül mindenki jelölget mindenkit a FB-on, csak én maradok ki, de miért?
Tudom, hogy butaság a kérdés, főleg 23 évesen, de érzékenyen érint a dolog...
Most kezdtem az egyetemen egy mesterszakot, már beszélgettem jó pár emberrel, senki részéről nem láttam azt, hogy ellenszenves lennék neki.
Mégis azt látom, hogy az emberek jelölgetik be egymást a Fb-on, még akkor is, ha a héten soha nem is láttam őket dumálni egymással.. (minden óránk együtt van).
Engem meg össz-vissz 1 lány jelölt be (plusz még suli kezdés előtt kettő). Szóval ha ők be tudtak, akkor nincsenek úgy állítva a dolgaim, hogy ne lehessen ismerősnek jelölni...
Én nem szoktam jelölgetni, mert csak arra használom a FB-ot, hogy a barátaimmal beszéljek, így végül is nem fontos, hogy az új ismerősök az oldalon is ismerőseim legyenek, természetesen nem emiatt bánt az egész, hanem amiatt, amit "képvisel". Szóval hogy engem ezáltal valamiből kihagynak. Ez esik rosszul.
Valószínűleg akkor még sem vagyok nekik szimpi? Pedig nem igazán volt olyan megnyilatkozásom, ami miatt máris unszimpatikus lehetnék a számukra. Végiggondoltam mindent, és tényleg semmi rossz szót nem szóltam, nem hencegtem, nem voltam túl harsány sem, vagy ilyesmi...
Alapból nincs sok önbizalmam, sőt kisebbségi komplexusom van (amit igyekszek nem hangoztatni), ezért ha mellőznek, vagy ilyenek történnek, akkor nagyon ki tudok zökkenni.
Ha mást bejelölnek, akkor engem is lehetne, nem?
Senki nem tudja a másikról, hogy ő bejelölne-e, ha én nem jelölném... Érted?
Nem úgy néz ki, mintha értenéd ;)
Lehet, hogy én mindent túlbonyolítok, téged viszont elég könnyű felcseszni (gondolok itt a "képzeld"-re, és a sok felkiáltójelre), az sem jobb. :)
Vannak barátaim, persze.
De mint írtam: "Alapból nincs sok önbizalmam, sőt kisebbségi komplexusom van (amit igyekszek nem hangoztatni), ezért ha mellőznek, vagy ilyenek történnek, akkor nagyon ki tudok zökkenni." Így azért nem olyan könnyű figyelmen kívül hagyni ezt az egészet. Sajnos ez van. Nekem sem jó így, de nem bírok "uralkodni magamon" és csak a tanulással foglalkozni, ha valami így bántja a lelkemet.
1. jelölj be néhányat
2. lehet, hogy látszik rajtad az önbizalomhiány, és az emberek szívesebben vannak olyanok társaságában, akik ki vannak magukkal békülve
3. lehet, hogy olyan a vezetékneved, hogy nehéz megjegyezni, leírni, vagy sok van belőle, esetleg nem egyértelmű a profilképed.
Mindenesetre nem tudom, minek kell ezen rágódni, jelölj be vagy 3 csoporttársat, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!