Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti elvárnátok, hogy segítsen?

Ti elvárnátok, hogy segítsen?

Figyelt kérdés
Negyedéves egyetemista vagyok, és úgy alakult, hogy az egyik gyakorlaton a barátom lett a gyakorlatvezetőm. Folyton azt hajtogatja, hogy velem szigorúbb lesz, meg hogy nem fog velem kivételezni, nem mondja meg, hogy mely fontosabb részeket kellene megtanulni...szerintem meg igenis segíthetne egy kicsit, nyilván nem várom el tőle, hogy adja meg a dolgozatkérdéseket, de nem kellene szemétkednie velem. 1 éve vagyunk együtt. Még nem volt gyakorlat, pénzeken lesz az első, szerintetek csak viccből mondta, hogy velem keményebb lesz? Nagyon komolynak tűnt.

2013. szept. 11. 20:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nekem eleinte eszembe se jutott, hogy másnál vegyem fel. Fél éve hajtogatja, hogy de jó lenne ha ő tartaná a gyakot, megismerném egy másik arcát stb...persze nem titkolnánk, hogy ismerjük egymást, de senki nem tud a környezetben a kapcsolatunkról.
2013. szept. 13. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Majd kiderül. Ha nem is nyalakodtok nyilvánosan, biztos lesz valaki a csoportban, akinek az ismerősének az ismerőse épp a ti haveri körötök tagja.

Ez tény volt, nem rosszindulatú megjegyzés.

És aztán jönnek a fentebb sokunk által leírt következmények.

2013. szept. 13. 13:28
 13/13 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, miért pontoztatok le?
2013. szept. 13. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!