Ti elvárnátok, hogy segítsen?
Ha van más gyakvez, mindenki azt fogja hinni, hogy azért vetted fel nála, mert mivel jártok, ezért könnyebben áttolja majd a popódat a féléven, mintha "rendesen" el kéne végezned a tárgyat.
Ha valakit megbuktat, vagy nem ad neki ötöst, az az ember lesz az első, aki szalad a szakgazdához vagy a dékánhoz azzal, hogy a barátod kivételezik veled, vele meg nem, mert csak négyest, hármast, kettest kapott - és tök mindegy, hogy igaza lesz-e, ők tényleg csak azt fogják látni, hogy jártok, és ez visszaélésre ad okot.
A barátod azért ideges, és keménykedik veled így, mert lehet érzi, hogy ez a munka neki ugrani fog, és ezt rajtad vezeti le. Te meg nem tudom mire vársz még, és miért gondolod úgy, hogy ez nagyon jó lesz majd, ha a barátod taníthat téged, meg milyen remek... otthon is csinálhatná, ha ezt akarjátok élvezni, mert amúgy semmi fun nincs az egész szituban.
Szerintem vér ciki, hogy ennyire ragaszkodtok egymáshoz. A magánéletetek maradjon otthon, senki sem fog jó szemmel nézni arra, hogy ti egy párként álltok ilyen viszonyban... Ha átenged, akkor majd az lesz a téma, hogy persze mert aki az ágyban partner az itt is, ha megbuktat, akkor neked éghet az arcod és jócskán rányomja a pecsétjét a kapcsolatotokra. Számomra biztos az lenne az ELSŐ, hogy felvenném másnál a tárgyat, ha már lekéstem róla, akkor pedig kérvényezném. Szerintem ez így fair magatokkal és másokkal szemben is!
Sajnálom, hogy annyira gyerekes gondolkozású a párod, hogy ezt nem alap dolognak tartja, hanem még meg is sértődik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!