Mit gondolatok arról, hogy 13 évesen elterveztem, hogy Dubaiba szeretnék menni?
Figyelt kérdés
Ott dolgozni, ott szeretnék élni a szüleim fizetnek mindent persze de itt hagyom a családomat meg minden.De nekem mindig a luxus volt az első,És az,hogy sokat keressek,de normális ez? az érettségit szeretném itt,és szeretnék arabul is tanulni.2013. szept. 3. 21:11
11/12 anonim válasza:
Én kb 12 évesen határoztam el, hogy ki fogok oda jutni.
Ugyanis az egyik gazdagabb osztálytársam kint járt és mutogatta a kinti telefonkártyákat.
Aztán teltek múltak az évek és 24 éves koromban jött a nagy lehetőség.
Egy cirkuszi csoporttal mehettem ki 2 hónapra a Shopping festival keretein belül egy fesztiválra fellépőként.
Fizették a repjegyeket, a szállást, a napi 3x-i étkezést és a transzfereket minden nap a munkahely és a szálloda között.
Magyarán ingyen jutottam ki és még pluszban pénzt is kerestem.
:)
Bármikor visszamennék!
12/12 anonim válasza:
Aki már volt kinn Dubaiba, az tudna nekem ide pár dolgot írni :
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__egyeb-kerdesek__546951..
Mi is most megyünk nemsokára és információkat gyűjtök! Köszönöm :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!