Kedves nők, nektek tényleg nagyobb elismerés az, ha más nők jobban megnéznek, mint a férfiak?
Azt hiszem igaz is, hogy a nők többsége nem a férfiaknak öltözik, hanem a többi nőnek. Szebbek, csinosabbak akarnak lenni másoknál, ezért is van az, hogy a csajok egymást jobban megbámúlják, mint bármi mást. Nektek tényleg jól esik, ha sok nő néz meg titeket? Főleg, ha a másik is nagyon szép?
Illetve elég sokszor észrevettem, hogy a méregetés kölcsönös, van amikor egymás szemébe is néztek másodpercekig, miután végigmustráltátok egymást. Ilyenkor nem jösztök zavarba? Vagy egyáltalán akkor mi történik köztetek, milyen komunikáció ez?

"jösztök"????
Amúgy engem nem érdekel, mit gondolnak mások.

én kifejezetten utálom ha megnézek, ha végigmérnek.
csakis magamnak öltözök, magam miatt vásárolom a dolgokat. nem azért, hogy valamelyik kedves rivalizálni vágyó nőtársam végigmérjen. :P a nőkben saknos ez benne van, hogy versengenek egymással de ez nagyon kellemetlen, szerencsére nem mindegyik ilyen.
egyébként én is megnézek más nőket, de csak azokat, akik tényleg nagyon-nagyon szépek, vagy jól néznek ki. ez teljesen természetes.
leginkább a cipőket szoktam nézni másokon, és a szép hosszú szőke hajat. :)

Nem szeretem, ha megbámulnak, akár férfiak, akár nők.
Magamnak öltözök, nem érdekel mások (se nők, se férfiak) véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!