Kedves nők, nektek tényleg nagyobb elismerés az, ha más nők jobban megnéznek, mint a férfiak?
Azt hiszem igaz is, hogy a nők többsége nem a férfiaknak öltözik, hanem a többi nőnek. Szebbek, csinosabbak akarnak lenni másoknál, ezért is van az, hogy a csajok egymást jobban megbámúlják, mint bármi mást. Nektek tényleg jól esik, ha sok nő néz meg titeket? Főleg, ha a másik is nagyon szép?
Illetve elég sokszor észrevettem, hogy a méregetés kölcsönös, van amikor egymás szemébe is néztek másodpercekig, miután végigmustráltátok egymást. Ilyenkor nem jösztök zavarba? Vagy egyáltalán akkor mi történik köztetek, milyen komunikáció ez?
Én inkább magamért öltözök,nem vagyok az a nagyon kiöltözős fajta,de személy szerint zavaró amikor nagyon megnéznek.
Amúgy szerintem semmilyen kommunikáció nincs,max megnézzük és alkotunk róla egy véleményt,legfeljebb abban az esetben történik bármilyen kommunikáció mint a férfiaknál:lenézően nézünk a másikra,esetleg látszik az hogy nem vagyunk neki szimpatikusak,de ez minden embernél így van.
A nők is emberek,így nem hiszem hogy nehéz lenne beleélned magadat.
Jösztök...
Áruld már el, hogy ezt hány különböző nővel láttad?
"van amikor egymás szemébe is néztek másodpercekig, miután végigmustráltátok egymást"
Arra már én is rájöttem, hogy pasik többségét nem hatja a nő öltözködése. Az összképet nézik, de hogy most a piros szoknya áll-e rajta jobban, vagy a fekete... ehhez már nem értenek. Csak akkor veszik észre, hogy más ruha van rajtam, ha elég kirívó.
Ugyanakkor a nőknek meg felesleges kiöltözni, mert ők nem érdekelnek.
Így maradt az, hogy magamnak öltözök, és azt a ruhát veszem fel, amilyen kedvem van. De engem nem a ruha miatt néznek meg általában, hanem a kedély állapotom miatt.
Van, hogy nagyon fel vagyok dobva és valósággal repülök a talaj felett, ilyenkor elég sokan megbámulnak, utánam fordulnak és akkor végig is mérnek.
Amit leírsz, az a rivalizálás nevű sok bajt okozó jelenség. Van ez férfiak közt is, de nem a külsőre, testre vonatkozik, hanem inkább szellemi vonatkozású. Nagyon rossz jelenség, mert félreviszi a fontos dolgokról a figyelmet és sok energiát pazarol el. A legveszélyesebb formája, amikor a rivalizálás során egymás vágyait utánozzák rivalizálva. Ez van a divat jelenség mögött is.
(N)
Engem világ életemben taszított, amikor megdicsérték valamimet. Valahogy úgy éreztem, a dicséretük "jóváhagyás" vagy azzal, hogy egyáltalán megemlítik, hogy nézek ki, úgy veszik, hogy az nekik szól.
A munkám az öltözködéssel kapcsolatos, így helyén tudom kezelni a dolgot. A saját magam elvárásainak már évek óta megfelelek, így mindig úgy nézek ki, ahogy mindig kinézek. (Remélem, érthető.:)) Nincsenek "kicsípős" vagy "alulöltözött" napjaim, mert állandó vagyok. Akármikor nézel rám, azt kapod, amit látsz.
Én sosem másnak öltözködöm csak magamnak és a páromnak. De ő mindig szépnek lát, úgyhogy a saját véleményem a döntő.
Szerinte amúgy én mindig kicsípem magam, hiába mondom, hogy dehogy ez csak alap, de mindig mondja, hogy szokta látni hogyan bámulnak rám a pasik meg a csajok is méregetnek. Hát nem tudom, engem nem érdekel más véleménye csak az övé és a sajátom.
Ha én megnézek egy másik lányt akkor valószínűleg azért mert valami tetszik rajta, de ez nem tudatos csak odavonzza a tekintet, mint mondjuk egy épület vagy bármi más.
Én is magamnak, a magam jó érzetemért öltözködöm.
De a válaszra válaszolva, igen, nagyobb elismerés, ha egy nő néz végig elismerően(irigyen? :) )mint ha pasi tenné. Azért, mert a pasikat általában a legkevésbé sem érdekli, mi van rajtad, nekik mindegy, csak...legyen! :))
Miért írja a nők többsége, hogy a "pasiknak" mindegy mi van rajtatok, úgysem értenek hozzá?
Ez baromság, teljes mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!