1/6 anonim válasza:
Szerintem legyél őszinte, egyenes, és határozott, de nem agresszív. A nyugodt, kiegyensúlyozott embereket jobban tisztelik az emberek, mint az akarnokokat vagy a sunyi természetűeket. Nem árt, ha te is tisztában vagy magaddal és a céljaiddal.
2/6 anonim válasza:
És még hozzátenném az első válaszolóhoz, hogy kezdeményezd te a tiszteletadást!
3/6 A kérdező kommentje:
köszi!!csak én tisztelettel fordulok mindenkihez,csak sokszor mégakkor is savanyú pofát vágnak!!
2013. szept. 1. 15:41
5/6 anonim válasza:
tüzz ki magad elé egy célt, a célig vezető dolgokat alázattal!!! csináld végig,
pl. ne úgy állj a dolgokhoz, hogy "hát ez vagy sikerül vagy nem, nem is érdekel igazán", hanem úgy "mindent megteszek annak érdekében, hogy ez sikerüljön" és nem úgy, hogy "én vagyok a legjobb, és ez úgyis sikerülni fog" - érted?
ha sikerült elérned, tisztelni fognak.
valamint legyél őszinte, nyugodt, ne járjon a szád feleslegesen, müvelt, és törekedj arra, hogy szélesitsd ismereteidet, hogy mindenhez normálisan hozzá tudj szólni, hogy mindenről legyen reális véleményed.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2013. szept. 5. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!