Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fogok még nőni? Részletek lent!

Fogok még nőni? Részletek lent!

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok, most megyek gimnáziumba és elég ciki hogy durván 162 centi vagyok 48 kiló és mindenki nagyobb nálam még a lányok is. Apa olyan ~180 centi, anya is legalább 170, bátyám pedig szerintem 185 körülre nőtt meg. Bátyám már 14 éves korában olyan 175centi volt.

Nagyon nagyon ritkán fogyasztok alkoholt évente 1-2-szer és berúgva is csak 1-szer voltam még(sohatöbbet...). Cigizni egész életemben körülbelül eddig olyan 9-10 szálat szívtam el de abból se akarok többet. Vízipipázni havonta 2-3-szor szoktam kb. Szerintetek fogok még nőni?

2013. aug. 31. 14:40
 1/2 schocko ***** válasza:
A vizipipa köztudottan gátolja a növekedést, ezért olyan alacsonyak az arabok...
2013. aug. 31. 14:46
 2/2 anonim válasza:
14 éves kor után még simán nőhetsz.
2013. szept. 2. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!