Szerintetek le fogok szokni? Részletek lent
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, 3 és fél éve cigizek, le szeretnék szokni. Napi fél doboz kék Pall Mallt szívtam, és most vagyok túl az első cigimentes napomon. Hiányzik, de nem őrülök meg a hiányától, viszont félek, hogy később idegbeteg leszek. :D mennyi ideig fogom érezni a hiányát még?2013. aug. 26. 14:43
1/3 A kérdező kommentje:
Annyit szeretnék hozzá tenni, hogy nagyon fáradt vagyok pedig rendes kialudtam magam, ez normális?
2013. aug. 26. 15:44
2/3 anonim válasza:
Szerintem normális, nyugodj meg menni fog, erős elszánt vagy, sportolj bicaj kondi futás bármi csak mozogj. Sok sikert F/29
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom a biztatast! :) ha ugy erzem, hogy ragyujtanek akkor egybol arra gondolok, hogy butasag lenne es nagyot csalodnek magamban. :) estenkent futni jarok azota es sok zoldseget illetve gyumolcsot eszem, ugy gondolom hogy ezt kesobb nagyon meg fogom magamnak koszonni, minden dohanyosnak ajanlom ezt! :) ja es sokkal jobb a kozerzetem azota, annyira jo erzes, hogy nem fuggok semmitol, nem is ertem miert nem jottem erre ra hamarabb! :)
2013. aug. 27. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!