Le szeretnék szokni a cigiről, de az emésztésem miatt szeretnék kérdezni?
Sziasztok! Szóval, nemsokára elmegyek melóból 2 hét szabadságra, ez idő alatt le szeretném tenni a cigit. Viszont nálam is, mint a legtöbb dohányosnál, reggel a kávé+cigi kombó indítja be a dolgokat. Félek, ha ez nincs meg, akkor nem tudok elmenni wc-re, és amúgy sem indulok el soha sehova anélkül, hogy nem ürítkeznék ki rendesen. Ha elindulok valahova, nem ritka, hogy előtte fél órát, vagy akár mégtöbbet ülök a WC-n, hogy biztos legyek abban, kiürültem. Viszont ha nem lesz cigi, félek, hogy ez nehézkes lesz. Egyszer már letettem régebben pár hónapra, de nemigazán éreztem úgy soha magam, hogy teljesen kiürítkeztem.
Milyen tanácsot tudnátok adni, hogy ha leteszem a cigit, akkor is el tudjak menni rendesen WC-re?
Köszi!
Próbáld ki esetleg a szűztea kapszulát. Én szedtem belőle egy ideig a csomagoláson előírt napi 3 szemet, és 2-3 nap alatt beállt, hogy mikor megyek wc-re, így tudnál tervezni.
Eleinte lehet, hogy nagyon minimálisan meghajt, de pár nap alatt simán beáll a szervezeted, és wc után érzed, hogy "kiürültél", pedig normális a széklet, nem híg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!