Hogyan sikerült leszoknod a cigiről?
Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 08:41
1/5 anonim válasza:
A férjemmel együtt eldöntöttük hogy holnaptól nem cigizünk.Ő keményebben cigizett,napi 1 dobozzal szívott,15 éven keresztül.Én napi kb 10 szálat.Ennek 9 éve,azóta nem gyújtottunk rá.
2/5 anonim válasza:
úgy, hogy elhatároztam hogy nem szívom tovább. 4 napig a fejemet a falba vertem az idegtől, de utána napról napra jobb lett. 17 évig bagóztam, 4 éve még a szagát sem bírom elviselni.
3/5 anonim válasza:
Csak úgy, ha elhatározod magad, és leteszed a cigit végleg. Írj listát, hogy mennyit költesz arra, hogy elfüstöld, és egy évben ez mekkora összeg. Majd írj egy listát arról, hogy mire tudnád még költeni. Az én anyukám annyit cigizik, hogy minden évben egy egyhetes egyiptomi utazás ára kijönne kettejüknek.
4/5 anonim válasza:
Utolsó szál elszív, ami a dobozban volt kidobtam.
Utáltam hogy egész nap azzal foglalkoztam hogy mennyi cigim van, hogy büdös a hajam a ruhám, hogy még képes voltam este 10 kor -10 °C ban felöltözni és elmenni az éjjelnappaliba cigiért. És nem mellesleg akkor se volt olcsó. (most ha jól olvastam augusztustól 1000 forint lesz egy doboz)
Ezt csak igy lehet, elhatározni és eldobni. Tapasznak rágónak értelme nincs.
5/5 anonim válasza:
úgy hogy eldöntöttem hogy megpróbálom. Tudtam hogyha 1 napot kibirok akkor a többi is menni fog. Igy is lett májusban volt 5 éve hogy leszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!