Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a véleményetek a Sopianae...

Mi a véleményetek a Sopianae cigiről?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó cigi.
2013. jún. 26. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

a sötétkék és zöld jó, viszont a pattintós zöld nekem nagyon nem jött be.

a nova is jó csak gyenge

2013. jún. 26. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:
90%

Narancssárgát, zöldet, világoskéket, sötétkéket és barnát próbáltam már.

A narancssárga elég gyenge, átlagos. (Amúgy sosem szerettem a gyenge cigiket, de biztosan van olyan, akinek ízlik)

A zöldből egy szálat szívtam, mentolosnak mentolos, de nem sok cigi érzése van. (Mint szinte az összes mentolosnak :D)

A világoskék egész jó.

A sötétkék kifejezetten kellemes számomra, szeretem. :)

A barna az egyik kedvencem volt pár éve, most is előveszek 1-2 szálat belőle, de már valahogy nem ugyanaz. Mondjuk most sem rossz :D Úgy egy évig az volt terítéken, pedig szívtam közben finomabbat is, de valamiért ez esett jól. :) És amúgy nem erős, a csíkos korszakában erősebb volt, most meg kb. mint egy kék.

Összességében a sötétebbek bejönnek, a világosabbak pedig átlagosak. Szerintem teljesen korrekt márka.

2013. aug. 7. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!