Marlboro, Pall Mall, Sopianae vagy Bond? Melyik a legjobb szerintetek a 4 közül?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 22:04
2/8 anonim válasza:
az első válaszoló alapján irnám a két legjobbat:
Bond. sopianae ezek szerintem nem jók
3/8 anonim válasza:
Sopiane (nem vagyok "magyar termék párti" de ez tényleg nagyon jó szerintem.)
Pall Mall - a sötétzöld és a roppantós kéket szeretem belőle.
Bond, Marlboro őket is elszívom, nem rosszak, de ha lehet választani nem ők az elsők
4/8 anonim válasza:
Sopianae. (én "magyar termék párti" vagyok, de a Szofit csak magyarországon csomagolják, és az EUban gyártják, alig van köze Magyarországhoz) Az a legjobb. Utána a Pall Mall, a Marlboro (régen nagyon jó volt, szerintem mostmár nem annyira), A Bondért nem rajongom.
7/8 anonim válasza:
A Bond szerintem katasztrófa, a Marlboro elmegy vészhelyzet esetén, de szerintem sokat romlott a minősége az utóbbi időben. A Sopianae magyar létére és olcsósága ellenére nagyon jó, de a Pall Mall (kék) a kedvencem. :)
8/8 anonim válasza:
Sárga Bond (slim és sima változatban is), arany pattintós és piros Marlboro, sötétzöld slim Pall Mall és kék Szofi, ezek szerintem mind nagyon jó cigik, kiegészítve a kék Multival. (ez az én véleményem, a "jó" ez esetben azt tükrözi h nekem mi jött be:D)
jah, a zöld LD az gennyes szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!