Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Marlboro, Pall Mall, Sopianae...

Marlboro, Pall Mall, Sopianae vagy Bond? Melyik a legjobb szerintetek a 4 közül?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 22:04
 1/8 anonim válasza:
22%
Az, amelyiket nem szívod el.
2012. nov. 13. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:

az első válaszoló alapján irnám a két legjobbat:

Bond. sopianae ezek szerintem nem jók

2012. nov. 13. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Sopiane (nem vagyok "magyar termék párti" de ez tényleg nagyon jó szerintem.)

Pall Mall - a sötétzöld és a roppantós kéket szeretem belőle.

Bond, Marlboro őket is elszívom, nem rosszak, de ha lehet választani nem ők az elsők

2012. nov. 14. 02:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Sopianae. (én "magyar termék párti" vagyok, de a Szofit csak magyarországon csomagolják, és az EUban gyártják, alig van köze Magyarországhoz) Az a legjobb. Utána a Pall Mall, a Marlboro (régen nagyon jó volt, szerintem mostmár nem annyira), A Bondért nem rajongom.
2012. nov. 14. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
kék pall mall
2012. nov. 16. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
arany marlboro
2012. nov. 18. 21:33
 7/8 anonim ***** válasza:
A Bond szerintem katasztrófa, a Marlboro elmegy vészhelyzet esetén, de szerintem sokat romlott a minősége az utóbbi időben. A Sopianae magyar létére és olcsósága ellenére nagyon jó, de a Pall Mall (kék) a kedvencem. :)
2013. jún. 26. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Sárga Bond (slim és sima változatban is), arany pattintós és piros Marlboro, sötétzöld slim Pall Mall és kék Szofi, ezek szerintem mind nagyon jó cigik, kiegészítve a kék Multival. (ez az én véleményem, a "jó" ez esetben azt tükrözi h nekem mi jött be:D)

jah, a zöld LD az gennyes szar.

2014. aug. 15. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!