Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van nálam ez a hirtelen...

Miért van nálam ez a hirtelen személyiségváltozás?

Figyelt kérdés
Tudni kell rolam,hogy nagyon szeretem a rockzenét.Leginkább a hatvanas évek rockzenéit és bandáit kedvelem,és kozel áll hozzám a vintage stílus,de szeretem a hard rock egyutteseket is,mint pl.a guns n roses.és ittjon a csavar,hogy egyszer elkap a vintage láz..másszor meg kemény rocker énem tor elo.kérlek ne nézzetek hulyének,csak szeretném megtudni,hogy miért van ez mert nem értem..:( normális válaszokat kérlek..:((

2013. aug. 29. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Az ember mindig másra vágyik.
2013. aug. 29. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem személyiség változás. Ez azt jelenti, hogy változatos a zenei stílusod. Ebben nem látom mi lenne a rossz dolog.
2013. aug. 29. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mindig azt mondom, a zenei beállítottságomat illetően, hogy minden zenét szeretek, amiben hangszerek szólnak, emberek énekelnek, és kellemes a fülemnek. Alapvetően rockzenei beállítottságú vagyok, de ugyanúgy elismerek és szeretek szinte minden stílusból, sok előadót, zenekart, zenészt. Ez nem személyiségváltozás, hanem nyitottság. Széles a zenei ízlésvilágod. Nincs az előírva sehol sem, hogy csak egyféle stílust lehet szeretni.
2013. aug. 29. 23:49
 4/6 sativus ***** válasza:
100%
Ez velem is így van valamikor állandóan rappet hallgatok aztán rámjön a bulizhatnék és akkor inkább parti zenék meg iylenek x))
2013. aug. 29. 23:58
 5/6 pagratan ***** válasza:
100%
Én egyszer Deicide-ot hallgatok máskor meg MIles Davis-t. Akkor nekem most torz a személyiségem? A zene egyetemes, ami jó az jó.
2013. aug. 30. 08:33
 6/6 A kérdező kommentje:
hát nem ugy értem,én oltozkodés szintjén.:) tetszik hogy ilyen változatos a zenei izlésem:)
2013. aug. 30. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!