Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Működik a személyiségváltozás?

Működik a személyiségváltozás?

Figyelt kérdés
Nem vagyok hülye, vagy ilyesmi, és nem is a népszerűségre vágyom, csak szeretnék megváltozni, hogy kicsit vonzóbb és szerethetőbb legyek. (Nem utálnak vagy ilyesmi) Szeretnék vidámabb, lazább és "bohóckodóbb" lenni. :) Ez lehet hogy hülye kérdés, de aki nem találja baromságnak, az kérem írja le, hogyan lehet fokozatosan megváltozni, anélkül, hogy minden ismerősöd és barátod mondaná, hogy milyen fura vagyok mostanában.:)
2009. okt. 20. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt így nehéz lenne megválaszolni, anélkül hogy tudnám milyen vagy valójában.

(De tényleg változni akarsz? Nem csak másoknak akarsz megfelelni? Én próbáltam már megváltozni de rájöttem, hogy nem érzem jól magam úgy. Akkor kicsit visszavettem és többnyire önmagam lettem ismét. Nem volt egy rossz döntés.)

2009. okt. 20. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen problémám van. :S nekem alapból nem tetszik a személyiségem..de nem tudok rajta változtatni.. ha valaki leírná, hogy lehet..azt megköszönném én is:)
2009. okt. 21. 07:38
 3/6 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. okt. 21. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Csak egy észrevétel: én szintén nem voltam magammal elégedett, úgy éreztem alsóbbrendű vagyok. Ez megváltozott, mikor olvastam személyiségtípusokról (pszichológia, Jung, MBTI) és megértettem végre, hogy más emberek messze nem olyanok, mint amilyennek hittem őket. Ráadásul nekem pont az a személyiségtípus tetszik leginkább amibe tartozom, de megfigyeltem, hogy ezzel szinte mindenki így van, tehát mindenkinek az tetszik leginkább, amibe tartozik, csak ezt nem mindenki tudja magáról, hiszen az emberek nem nagyon olvasnak ilyesmit (ráadásul erre még akkor is nehéz rátalálni, ha az ember keresi). Tehát ha gondoljátok nézzetek utána, töltsetek ki egy MBTI tesztet és ismerjétek meg magatokat, talán sokkal könnyebben elfogadjátok így magatokat ha nem csak a hibáitokat látjátok, hanem mintha egy külső szemlélő mondana rólatok hiteles, pártatlan véleményt.
2009. okt. 21. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én meg csak a barátaimmal tudok olyan fasza laza lenni de akiket nem ismerek azokkal nem tudok közvetlen lenni és magamat adni(pl az osztályban) pedig szeretnék uj barátokat szerezni és a valódi énemet adni!!!

Azt tanácsolom hogy barátkozz laza jókedű emberekkel. Ha sok időt töltesz a spanokkal akkor előbb utobb tuti átveszed a lazaságukat és a jókedvüket anélkül hogy akár észrevennéd....

2009. dec. 4. 18:24
 6/6 anonim válasza:
Sikerült?
2013. dec. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!