Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akik 3-n vannak barátnők...

Akik 3-n vannak barátnők náluk működik a barátság?

Figyelt kérdés
Nálunk az a helyzet, hogy a 3-ból mindig én vagyok mellőzve. Ezalatt azt értem, hogy ők elmennek koncertre engem nem is hívnak (néha elmegyek az egyik lánnyal ide oda) meg elmondják egymásnak a titkaikat. Én is elmondom az enyémet de olyan mintha meg sem hallgatnának :( Úgy érzem ők jobban elvannak egymással mint velem. Nem tudom miért változott meg a barátságunk.
2011. febr. 26. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a lányoknál mindig így van ez ilyen háromszög és csak ketten lehetnek legjobb barátnők a harmadik mindig kiesik.

hagyd őket (nem kell összeveszni velük) de keress igaz barátot

2011. febr. 26. 17:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi is 3an vagyunk barátnők.Nálunk az egyik lány elég zárkozott,szívesen vonul el,így néha nem tudunk mit csinálni,és mellőzve van...Viszont mikor nem vonul el,akkor nagyon jóban vagyunk,nem szoktunk veszekedni,meg semmi:)
2011. febr. 26. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Mi is 3-n vagyunk...mindent megbeszélünk egymással...eddig még sose hagytuk, hogy valamelyikünk mellőzöttnek érezze magát... általában 3-n megyünk ide-oda de van úgy hogy csak kettőnket érdekel valami akkor úgy megyünk, megbeszéltük, hogy ebből nem csinálunk problémát...és működik már 6 éve :)

Javaslom, hogy talán próbálj meg beszélni velük, elmondani, hogy mellőzöttnek érzed magad, jó lenne ha téged is elhívnának, meghallgatnának...lehet, hogy ők nem veszik észre, hogy te így nem érzed jól magad...

2011. febr. 26. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
hát gondolom veled nincsenek olyan jóban, "kiegészítő vagy"
2011. febr. 26. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
A mi osztályunkban 3 normális lány van. Abból eggyel jóba vagyok , a másik nem akar velem beszélni, a harmadiknak meg köszönni se szktam.
2011. febr. 26. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:

*nem akartam elküldeni*

Vhogy nem jövök ki azokkal, akikkel több éve eggyüt kell "élenm" xD"

2011. febr. 26. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
MI is hárman vagyunk barátnők. Mi úgy oldjuk meg, hogy mindenki elmegy mindenkivel, így külön-külön is tudunk a másikkal foglalkozni, de közös programokaat is csinálunk, amik együtt megyünk valahová.
2011. febr. 26. 20:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem 1 legjobb barátnőm volt, a hugát meg nem lehetett levakarni, sokszor könyörgött hogy jöhessen velem ide-oda, és hogy őt válasszam, meg ilyenek, hát elég idegesítő volt :)
2011. febr. 27. 05:44
 9/11 anonim ***** válasza:
A mi hármasunk már 4 éve jól működik :)
2011. febr. 27. 12:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát sztem az lehet a gond h nem hárman vagytok barátok hanem csak ők ketten, te csak egy haver vagy. :S

Szerintem próbáj meg új barátokat keresni.

2011. febr. 28. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!