Mitől változtam meg ennyire?
Figyelt kérdés
Még előző hónapban voltam 10 napos nomád táborban két barátnőmmel. Szinte mindenkit ismertem minimum látásból, de tényleges beszélő viszonyban csak pár emberrel voltam. Abban a táborban kicsit magányosnak éreztem magamat, mert a két barátnőm leginkább egymással foglalkozott. Alapból nyílt, barátkozós típus vagyok, de ott mintha valami megváltozott volna, vagy nem tudom. Nem sikerült barátkozni, ezért gyakran csak néztem, ahogyan a két barátnőm pl. tollasoznak vagy pedig olvastam. Mikor (végre) vége lett a tábornak, elmentünk másnap boltba. Nem ismertem magamra! Feszengtem az emberek között, és minél hamarabb egyedül akartam lenni. Alig akartam elmenni otthonról. Ez úgy fél hónap múlva (mostanra) valamennyire javult, de még kicsit mindig feszengek. Régebben imádtam a tömeget és szerettem a középpontban lenni, most majdhogynem félek tőle. Holnap (vagyis inkább ma) gólyatábor van, és szörnyen ideges vagyok. Félek attól, hogy azalatt a pár nap alatt max a pou-m lesz az egyedüli társaságom. Voltam már olyan táborban, ahol mindenki idegen volt, és ott minden jól ment. Nem is féltem tőle. Most viszont... annyira megváltoztam ebből a szempontból! Lehetséges, hogy a 10 napos magány miatt van ez? (Hatalmasat csalódtam a barátnőimben, mivel még csak észre sem vették, hogy mi van.) 15/L2013. aug. 22. 00:32
1/4 A kérdező kommentje:
Azóta a tábor óta érzem úgy, hogy az emberek terhére vagyok, és nem tudok megbízni bennük (annyira).
2013. aug. 22. 00:35
2/4 anonim válasza:
A magány és a csalódás együtt okozhatja, majd a tábor és az iskola rendbe rak valószínűleg :)
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te alapból úgy indultál neki, hogy majd a két barátnőddel töltöd az időt? Gondolom csalódás volt, hogy kirekesztettek, de ezért még nem kell azt hinned, hogy mindenki más is elutasít majd.
4/4 anonim válasza:
Tudom, hogy egy szörnyen hangzik, de szerintem ez a kamasz korral jár. Én is voltam ilyen helyzetbe, borzasztó magányosnak éreztem magam, és mégis mindenki idegesített a környezetemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!