Mi legyen a talalkozonal?
Van egy ismerosom/baratnom, akinek nagyon sokat koszonhetek, regebben rengeteget segitett nekem. Aztan elkezdett elhanyagolni, de azt mondta, hogy sok a munkaja es az osszes tobbi ismerosere se nagyon van ideje. En megertettem, de megis bantott a dolog. Irtam neki volt, hogy nem is valaszolt, mindig en 'nyomultam' es ezt se akartam igy. Ugy nez ki, hogy a jovoheten ossze tudunk futni. Ha osszejon, akkor szeretnem vele megbeszelni ezt az egeszet. Mit mondjak neki? Nekem elegge faj, hogy mar nem tartjuk annyira a kapcsolatot.
En:16L O: 24L
Kicsit hulyen fogalmaztam... Szoval nem az bant, hogy mar nem segit nekem vagy ilyenek. En nem akarom kihasznalni...
Az bant, hogy mar nem beszelgetunk, alig hallok felole valamit stb.
megértem h neked nagyon fontos ez a kapcsolat de lehet h egy 24 éves nőnek nem annyira számít egy 16éves lány társasága, szívesebben van korabeliekkel. Ezt el kell fogadnod sértődés nélkül, te is leszel majd felnőtt.
szerintem ne nyomulj, viselkedj természetesen, úgy h legyen kedve veled lenni és ne akarj ráakaszkodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!