Hogyan tudnék meggyőzni egy srácot hogy keirngőzzön? Azaz milyen érvekkel?
Nem feltétlenül jelenti azt ez a visszautasítás, hogy nem tetszel neki. Én is ilyen balfsz voltam anno, és visszautasítottam egy lányt, aki ugyanerre kért meg.
Használj minden női praktikát, ami csak eszedbe jut. :)
Ne érvelj, azokkal ilyenkor úgyse nyersz.
Nem ismerlek, nem tudom hogy nézel ki, és azt sem tudom, milyen a srác ízlése e téren, de közrejátszhat az is, hogy egyeltalán nem talál attraktívnak.
Milyen a kapcsolatod Pistivel? Van kölcsönös vonzalom, vagy tetszik neked Pisti, esetleg tetszel te Pistinek?
köszönöm a tanácsokat!
Pistivel jártam is már de szakítottunk, de jó barátok maradtunk, szoktunk beszélgetni, együtt sportolunk 1 héten 1x, mindketten szeretünk sportolni több mindent, osztlálytársam is, hiányozni fog meg minden, nekem picit bejön, de csak picit és amiért nem az a viselkedése, épp azért szakítottunk persze kultúrált keretek között, jó barátok vagyunk :) szerintem picit én is tetszek neki ha ezt szeretnéd tudni, Pistitől kérdezték hogy az osztály közösségnkből ki a 3 legszebb lány és engem berkaott 2.-nak :) (az első az egy prostituált volt, de ő szóba se jöhetne nála, neki már van párja) Pistinek nincs, nekem sincs, majdnem mindnekinek van már, gondoltam miért ne. Ma fogom vele komolyabban lebeszélni, aki még tudna jó dolgokat írni azt nagyon megköszönném :) szorítsatok.. :)
Oké :) Akkor Istvánnal beszélj. Ő is a neveden fog szólítani, nem Juliskának. :P
Beszámolót kérünk.
A srác tényleg b.nkó.
Egy nálam sokkal csúnyább és témátlanabb nyomorék lánnyal fog keringőzni mivel az anyukáik már megbeszélték.Az anyukáik jóba vannak és hirtelen feljött és miért is ne? A srác nem ment bele utána 3 hónap nyúzás utána beadta a derekát :( . Kész vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!