Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék meggyőzni egy...

Hogyan tudnék meggyőzni egy srácot hogy keirngőzzön? Azaz milyen érvekkel?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akitől megkérdeztem hogy lenne-e kedve velem keringőznie, és mondta hogy igen, csak még nem tudja hogy akar-e keirngőzni. Viszont mondta hogyha fog akkor csak velem. De én mindenképp akarok keringőzni és szeretném ha biztosra tudná, mert ha nem lesz párom akkor nagyot nézhetek. Milyen érvekkel győzzem meg illetve mit tegyek? HELP, köszi előre is :)

2013. aug. 11. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki a cicid! :D
2013. aug. 12. 11:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy a jövőben még jól fog jönni, ha most megtanul keringőzni. Meg aztán rohadt nagy élmény és még mekkora lesz ha 10 év múlva visszanézi.
2013. aug. 12. 13:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül jelenti azt ez a visszautasítás, hogy nem tetszel neki. Én is ilyen balfsz voltam anno, és visszautasítottam egy lányt, aki ugyanerre kért meg.

Használj minden női praktikát, ami csak eszedbe jut. :)

Ne érvelj, azokkal ilyenkor úgyse nyersz.

Nem ismerlek, nem tudom hogy nézel ki, és azt sem tudom, milyen a srác ízlése e téren, de közrejátszhat az is, hogy egyeltalán nem talál attraktívnak.

Milyen a kapcsolatod Pistivel? Van kölcsönös vonzalom, vagy tetszik neked Pisti, esetleg tetszel te Pistinek?

2013. aug. 12. 15:13
 14/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat!

Pistivel jártam is már de szakítottunk, de jó barátok maradtunk, szoktunk beszélgetni, együtt sportolunk 1 héten 1x, mindketten szeretünk sportolni több mindent, osztlálytársam is, hiányozni fog meg minden, nekem picit bejön, de csak picit és amiért nem az a viselkedése, épp azért szakítottunk persze kultúrált keretek között, jó barátok vagyunk :) szerintem picit én is tetszek neki ha ezt szeretnéd tudni, Pistitől kérdezték hogy az osztály közösségnkből ki a 3 legszebb lány és engem berkaott 2.-nak :) (az első az egy prostituált volt, de ő szóba se jöhetne nála, neki már van párja) Pistinek nincs, nekem sincs, majdnem mindnekinek van már, gondoltam miért ne. Ma fogom vele komolyabban lebeszélni, aki még tudna jó dolgokat írni azt nagyon megköszönném :) szorítsatok.. :)

2013. aug. 13. 13:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Oké :) Akkor Istvánnal beszélj. Ő is a neveden fog szólítani, nem Juliskának. :P

Beszámolót kérünk.

2013. aug. 13. 13:11
 16/19 A kérdező kommentje:
rendben, írtam neki, ahogyan ír, írok egy rövid beszámolót:) köszönöm mégegyszer:)
2013. aug. 13. 15:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez esetben van kölcsönös vonzalom. Nem a te hibád, hogy nem keringőzik. Ilyenkor van még értelme a győzködésnek.
2013. aug. 13. 16:08
 18/19 A kérdező kommentje:

A srác tényleg b.nkó.

Egy nálam sokkal csúnyább és témátlanabb nyomorék lánnyal fog keringőzni mivel az anyukáik már megbeszélték.Az anyukáik jóba vannak és hirtelen feljött és miért is ne? A srác nem ment bele utána 3 hónap nyúzás utána beadta a derekát :( . Kész vicc.

2013. aug. 21. 21:49
 19/19 anonim ***** válasza:
APF... Inkább vegyél magadon bátorságot és kérdezd meg Zolit. Sokkal komolyabb srác, csak az ilyen Pistifélék elhomályosítják előled a benne szunnyadó Fred Astaire-t.
2013. aug. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!