Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek milyen lányok...

Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be? Mi az amit először megnéztek és amit értékeltek egy lányon?

Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 16:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ha rendes, reálisan látja a világot és nem egy lenéző nagyképű majom

ha ezekkel a belső tulajdonságokkal rendelkezik és valamit ad is magára, nem igénytelen, akkor aztmondanám van esélye és ismerkedjünk, abból később vagy kialakul valami vagy nem

2013. aug. 5. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Haját, arcát, magasságát alkatát, lábait, használ-e körömlakott ilyen apróságok

Legyen kedves, alkalmazkodó, beszédes

21/F

2013. aug. 5. 16:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Én a seggét nézem meg először.
2013. aug. 5. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Legyen kedves, önálló, legyen jó humora és el lehessen vele beszélgetni, és ne csak szexel tudjon felvidítani. Ezek azok s belső tulajdonságok, amiket szeretek a lányokban, komoly kapcsolatot csak ilyen lánnyal kezdek.

Külsőre mindenkinél változó, nekem pl. kék vagy zöld szemű, szőke, gesztenyebarna vagy vörösesbarna hajú, fehér bőrű lány az ideálom.

2013. aug. 5. 17:05
 5/13 anonim válasza:
Ugyan Fiúk !!! Nem hiszem el , hogy titeket a kedvesség , jófejség érdekel !Elsőnek nyilván való , hogy nem azt nézitek meg ..... :) Hanem inkább mást..,. nem részletezném ... Vagy nincs igazam ??? :D
2013. aug. 5. 17:22
 6/13 A kérdező kommentje:
ÉS hogy ha nem olyan jó az alakja de szép az arca vagy fordítva akkor mi a helyzet?:)
2013. aug. 5. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:

miért ti lányok mit néztek először egy fiún

biztos a kedvességét nem?

egyébként a mai világban már a lányok lassan felszínesebbek mint a fiúk

2013. aug. 5. 19:44
 8/13 anonim válasza:
Legyen már egy ilyen kérdés is,hogy a lányok mit néznek meg a fiúkon először:)Én az arcot meg az alakot:)
2013. aug. 6. 00:24
 9/13 A kérdező kommentje:
:) .. Szerintem legtöbb lány a fiúk arcát nézi meg először :)
2013. aug. 6. 09:17
 10/13 A kérdező kommentje:
De amúgy meg a csajok öltözködése titeket nem érdekel? Van kinek úgy kint van a melle vagy a segge látszik nagyon ..
2013. aug. 6. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!