Ha facebookon a kereső opcióba beírok egy betűt, akkor azoknak a nevét dobja ki először, akik megnéztek engem?
hát alapból ha van olyan, akkor az adott betűnél azt hozza ki, akivel a legtöbbet beszélsz, akinek a neve a legtöbbet előfordul pl a chat keresőjében
ha az adott betűvel nincs ilyen (mármint legbeszélgetettebb valaki ha 3 szót szóltál hozzá két év alatt, de ez nem számít:D) akkor tippem szerint először az ismerőseidet hozza fel, vagy ha az sincs, akkor azt, amit mások a legsűrűbben keresnek
pl ha benyomom a B betűt, akkor nekem egy Betti nevű lány jön föl, mert mostanság sokat beszélek vele
ha benyomom a T betűt, akkor Tibi atya oldalát hozza fel, pedig nem lájkoltam, csak sűrűn lecsekkolom a napi dícséretet:D
ha benyomom a Q betűt, akkor egy olyan srácot hoz fel, aki ugyan ismerősöm, de a büdös életben még csak az adatlapját se néztem.. de a becenevében benne van a Q betű... vagyis azt próbálja kikeresni, amihez a legtöbb közöd van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!