Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha facebookon a kereső opcióba...

Ha facebookon a kereső opcióba beírok egy betűt, akkor azoknak a nevét dobja ki először, akik megnéztek engem?

Figyelt kérdés
Azért gondolok erre, mert olyan nevek is kijönnek, akiket én nem néztem meg, de ismerem őket, ergo nem tudom honnan szopná ki a facebook, hogy ismerjük egymást, ha még közös ismerősünk sincs. Ha valaki tudja hogy ez így van, akkor merősíthetne. Köszönöm :)

2013. júl. 22. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:

hát alapból ha van olyan, akkor az adott betűnél azt hozza ki, akivel a legtöbbet beszélsz, akinek a neve a legtöbbet előfordul pl a chat keresőjében

ha az adott betűvel nincs ilyen (mármint legbeszélgetettebb valaki ha 3 szót szóltál hozzá két év alatt, de ez nem számít:D) akkor tippem szerint először az ismerőseidet hozza fel, vagy ha az sincs, akkor azt, amit mások a legsűrűbben keresnek

pl ha benyomom a B betűt, akkor nekem egy Betti nevű lány jön föl, mert mostanság sokat beszélek vele

ha benyomom a T betűt, akkor Tibi atya oldalát hozza fel, pedig nem lájkoltam, csak sűrűn lecsekkolom a napi dícséretet:D

ha benyomom a Q betűt, akkor egy olyan srácot hoz fel, aki ugyan ismerősöm, de a büdös életben még csak az adatlapját se néztem.. de a becenevében benne van a Q betű... vagyis azt próbálja kikeresni, amihez a legtöbb közöd van:)

2013. júl. 22. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Én spec olyan ismerősre gondoltam, aki a facebookon nem az ismerősöm, de tudom, hogy kicsoda. Nem néztem meg, és mégis kidobta a kereső a megfelelő betűknél. Valószínűleg ezen az elven működik, amit te is említesz, és járt "nálam" ez a bizonyos valaki.
2013. júl. 23. 19:57
 3/3 anonim válasza:
Szia. Szerintem arról lehet szó, hogy régebben már megnézted egyszer az adatlapját, és azóta valamiért kidobja az illető nevét. Ez nem jelenti azt, hogy nézné az adatlapod, hanem egyszerűen megjegyzi a facebook. Nálam is volt ilyen, hogy megnéztem valakit még nagyon régen, és azóta ha beírok egy betűt felkínálja. Tehát szerintem nem nézi az adatlapodat!
2013. júl. 26. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!