Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismertek magyarországon élö...

Ismertek magyarországon élö indián vagy indián származású embereket?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem a kulturajukat es nagy vagyam hogy baratkozhassam is veluk :)

2013. júl. 30. 23:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Remélem nem érezted sértésnek amikor írtam, hogy na és, nem annak szántam, de tényleg ez van...

Amúgy az én gyerekeim még nem jártak az apjuk hazájában, onnan csak egy rokonnal találkoztak, az unokatestvérek még csak skype-on látták egymást, így nagy kötődés sincs.

Azt viszont tudom, hogy ha egyszer odajutnak, akkor baromi nagy kultúrsokk fogja őket érni, és ott ők hiába, hogy kinézet alapján jobban beolvadnának mint Magyarországon, ott nekik az nagyon idegen lesz.

Vagy egy komikus, Russel Peters. Indiai származású, de Kanadában élt. Ott született, ott nőtt fel, csak később utazott látogatni Indiába. Mondta, hogy addig mindig azt mondta, hogy így indiai, úgy indiai. Megérkezett Indiába, leszállt a repülő, kilépett, és abban a pillanatban érezte, hogy ő kanadai....

2013. júl. 31. 00:05
 12/19 A kérdező kommentje:

neeem :) nem ereztem sertesnek, elso hallasra eleg furcsanak is tunhet a kerdesem :)

igazabol megertelek, ismerem a komikust is o jutott nekem is az eszembe errol. hogy o is mostmar kanadai marad.

egyebkent en is nehany eleg kozeli rokonommal szinte meg sohasem talalkoztam, nem itt elnek de azerr kozelebb mint a te parod szulei, viszont igy aterzem hogy ez is milyen lehet.

2013. júl. 31. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem furcsa, mert én is így voltam 15-25 évesen. Nagyon értékes a kultúrájuk, a műemlékeik, persze más nemzeteké is, de engem is ez jobban érdekelt.

De a Magyarországon élő közösségtől nagy kulturális élményt ne várj. Na meg tényleg elég vegyes közösség, pl. egy mexikói meg egy uruguayi ha beszélget a grillező mellett, az annyi, mintha te Thaiföldön egy holland turistával csevegnél.

Meg közöttük is van mindenféle, és a projectmanager se borul az utcai pánsípos földije nyakába, hogy helló tesó... :-))

2013. júl. 31. 00:34
 14/19 A kérdező kommentje:
igen egyetertek veled :) mar koztuk is nagy kulonbsegek vannak hiszen rengeteg mas dolgot is csinalnak, nem csak pansipoznak :)
2013. júl. 31. 00:40
 15/19 anonim válasza:
2013. aug. 7. 17:00
 16/19 Liaszia válasza:
Nekem az Észak Amerikaiak a favorit ... De kb úgy vagyok vele, hogy az életben nem lesz indián párom mert érthető módon nincsenek oda a fehérekért egyrészt másrészt sok helyen olvastam, hogy nem szeretik a 'külsősöket'... álom marad ez is :D
2015. jan. 3. 02:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is magyar indián vagyok.Itt születtem .Nevem Dzsingadzsukk .Unkász fiammal élünk itt a kárpátmedencében.
2016. máj. 30. 12:38
 18/19 anonim ***** válasza:

A legjobb barátom az :D

Indián északi törzsből. Hihetetlen mennyire bírja a hideget és a szakállát sem borotválja még sincs neki.

2016. dec. 25. 02:53
 19/19 anonim ***** válasza:
A ""Ülő Bi(r)kák"" befogadtak maguk közé így hát itt ragadtam ;-Đ szó ami szó ...néha igy télviz idején bevallom k.rv.. hideg van ebbe a kárpát-gödörbe ;-Đ
2016. dec. 25. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!