Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van visszaút innen?

Van visszaút innen?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben már azon vagyok, hogy minél kevesebbet tartózkodjak emberek között. Fiatalabb koromban sokat bántottak (főleg verbálisan) és emiatt totál önbizalomhiányos lettem. Ma is előfordul, hogy időről időre bekóstol valaki és én nem tudom megvédeni magamat.Továbbá lányokkal szemben iszonyatos kisebbrendűségi érzésem van és rosszul vagyok a közelükben. Értem ezalatt azt, hogy tisztában vagyok vele, hány ember odavan értük és számolatlanul kapják a bókokat. Én viszont a másik oldalon állok és sosem lesz már olyan barátnőm, amilyet én szeretnék. Emiatt nem egyszer volt már, hogy kényszerítettem magamat, hogy a földet nézzem vagy sürgősen elhagytam a helyszínt.

Szabályosan fojtogató érzés, teljesen kicsinál. Pszichológusnál voltam már, nem segített rajtam.

2013. júl. 27. 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ugorj át egy szomszédos városba,és köss bele idegenekbe.Aztán otthon mintha kicseréltek volna.:))) Nekem ez segített.
2013. júl. 27. 00:39
 2/2 pagratan ***** válasza:
Válassz egy olyan hobbit, amit szívesen csinálsz és sikereket érhetsz el benne. Először kisebb célokat tűzz ki az életedbe,amik reálisak és viszonylag hamar elérhetőek,de azért melózni kelljen érte. Így több lesz a sikerélmény. Olvass sok pozitív irodalmat. Beszélgess idegen emberekkel, mindegy, hogy miről, gondolj arra, hogy az egész tét nélküli,mivel idegen, valószínű, hogy nem látod többet,nincs veszteni valód. A kommunikációt, társasági életet és a konfliktus kezelést bizony gyakorolni kell. Nekem segített még a meditáció, ha erről többet akarsz tudni, akkor írj pü.-t. A legrosszabb amit tehetsz, hogy elkeseredsz, megálljt kell parancsolni a negatív gondolatoknak, mert belekerülsz egy ördögi körbe, egyfajta önsors rontásba.
2013. júl. 27. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!