Ha mostanában megiszik egy sört vagy egy felest, máris matt részeg. Konkrétan alig tud beszélni, elesik, nem emlékszik semmire. De akkor is, ha előtte teljesen józannak tűnik, egy ital után ez van.
Fel is van puffadva, a szeme fehérje legtöbbször sárga. Rosszul létekre is panaszkodik.
Eljár dolgozni, de a szabadidejében szinte csak alszik.
Innen van még neki visszaút, vagy ez már tuti májkárosodás? Én valamiért úgy érzem, nem sok van neki hátra.
2012. dec. 25. 20:21
1/8 anonim válasza:
Már a máj nem tudja lebontani az alkoholt, ezért van ez a drasztikus hatás.
A puffadás valószínűleg attól van, hogy hasvízkór alakult ki. Ha letenné az italt akkor talán lenne még esélye, de ehhez teljes megvonás szükséges.
Általában az a gond, hogy ők nem tartják betegnek magukat és így nehéz bárkinek is segíteni rajtuk.
2012. dec. 25. 20:29
2/8 anonim válasza:
Nem fog leszokni, ezért nincs visszaút. Ha már besárgult és hasvíz is van, akkor így is úgyis meghalna. Ha nem teszi le a piát akkor hamarabb meghal.
2012. dec. 25. 21:45
3/8 anonim válasza:
Hány éves?Nekem 27!évesen volt ilyen sárgulásom a piától,nagyon ittam,és kemény idegbeteg függő voltam már fiatalon.Kórházban voltam 3 hétig,akkor rendbe jöttem.Most 43(F)vagyok azóta alkalmanként 3-4 napra berúgok,és utána az elvonástól nagyon rosszul vagyok,érzem a vesztem.Azt kellene csinálni az illetőnek,amit én is szeretnék,beültetni a bőr alá(azt hiszem)azt a kis kütyüt,amire ha iszik,rögtön kihánnya,és olyan rosszul lesz,hogy erőt ad ahhoz,hogy ne igyon az ember.Talán így meg lehet úszni (nekem is)
2012. dec. 26. 10:35
4/8 A kérdező kommentje:
51 éves. Mellé meg dohányzik is, napi 2 doboz otthon töltött cigarettát. Szóval nagyon durván él.
2012. dec. 26. 10:59
5/8 anonim válasza:
Hú,az durva.És amúgy Őt nem bántja a saját sorsa,semmit nem akar elhatározni?Mert hát akkor tényleg nem jó az irány.Egy idősebb ismerősöm jutott eszembe,aki beletörődött,és halálra itta magát.
2012. dec. 26. 11:09
6/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem nemrég, hogy nem akarja-e abbahagyni, meg hogy ez így jó-e neki? Azt mondta, nem jó, de nem tud mit tenni ellene. Segítséget nem fogad el sajnos.
2012. dec. 26. 11:19
7/8 anonim válasza:
Akkor annyi
2012. dec. 27. 20:01
8/8 anonim válasza:
jó úton halad a végzetesség felé, ha nem megy el elvonóra. ha nem fogad el segítséget, akkor el kell hagyni a fenébe. másnak ne tegye tönkre az életét azzal, hogy őkelme alkoholista.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!