Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A részegek süketek?

A részegek süketek?

Figyelt kérdés

2 dolog miatt:

1. az utcán ha mennek berúgva a fiatalok, tök hangosan beszélnek egymás mellett, egymáshoz, szinte ordítanak.

2. amikor a szomszédban buliznak, egyre hangosabbra csavarják a zenét, holott 1 kis ház és vannak kemény 4-en...

Szóval, aki részeg annak rossz lesz a hallása?

2013. júl. 20. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Tessék???
2013. júl. 20. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:

tudom, hogy ez most hülyeségnek hangzik de én tényleg nagyot hallok mikor van bennem nyomás

de lehet csak arról van szó, hogy lankad a figyelmem és ezért nem hallok meg dolgokat :D

2013. júl. 20. 21:43
 3/8 anonim válasza:
100%
Lassul a reakcióidő, romlik a koncentráció, úgyhogy nem hallanak meg dolgokat. De amiket te írsz, annak nem ez az oka.
2013. júl. 20. 21:44
 4/8 anonim válasza:
54%
ordíts át nekik hogy hoztam egy kis tequilát még és megtudod :D:D
2013. júl. 20. 22:07
 5/8 intrepid ***** válasza:
82%
#4es! Azt elég, ha elsuttogja.
2013. júl. 20. 22:10
 6/8 anonim válasza:
6%
#3 romlik a menstruáció-t olvastam XD
2013. júl. 20. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
Nem. A részegek feltűnősködni akarnak, ezért hangoskodnak és ordíttatják a zenét.
2013. júl. 21. 04:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt az is okozhatja, hogy csökken az önkontroll, ezért kevésbé fogják vissza magukat. Olyasmire gondolok, hogy pl akkor is kiabálunk, ha veszekszünk valakivel, mert nem tudjuk féken tartani az indulatainkat. Valami hasonlót tudok elképzelni a részegek esetében is.
2013. júl. 21. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!