Melyik furcsább: Amikor a strandon meglátsz egy 8 éves vagy fiatalabb lányt "mell"tartóban (mert ugye a kicsiknek még nincs mellük) vagy az, hogy nincs rajtuk "mell"tartó?
Minek a kislányoknak melltartó, ha nincs mellük, de egyben mégis furcsa lányt látni "mell"tartó nélkül. Ja, és ha nem melltartó ezeknek a micsodáknak a neve, akkor mi?
Am hát nem tom, szerintem az a furcsább, ha nincs, habár nem érdekel:):)
2013. júl. 13. 23:12
2/6 anonim válasza:
xDD Hát.. szerintem inkább szarabb ha nincs rajta a fürdőruci felsőrésze mert akkor az olyan mintha meztelen lenne és az gáz.. :DD Szóval inkább legyen "melltartó" egy 8 évesen minthogy csak egy bugyiban rohangáljon..xD Amúgy szerintem ez nem melltartó inkább csak valami bikini felső vagy nem tudom mi...xD
2013. júl. 13. 23:14
3/6 anonim válasza:
8 évesnek már illik teljes fürdőrucit viselni. Ovis korban még rendben van nélküle is.
Nem melltartó, hanem fürdőruha felső, top.
2013. júl. 13. 23:32
4/6 anonim válasza:
Szia!
Van egy osztálytársam akinek már 8 évesen volt melle. Szóval egy kicsit fura lenne ha látnék egy ilyen lányt a strandon.
2013. júl. 14. 00:00
5/6 anonim válasza:
Bikinifelsőt minden bakfisra. Ebben a korban már kell hogy legyen szeméremérzetük, még ha nincs is mit eltakarniuk.
2013. júl. 14. 04:29
6/6 anonim válasza:
Mi a furcsább? Látni egy 8 éves melltartóban vagy látni egy 20 éves melltartó nélkül? (hogy ki melyiknek örül vagy megbotránykozik) azt most hagyjuk de komolyan melyik a furcsább... ugye h már nem is olyan furcsa a te "furcsa" kérdésed...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!