Pattanás utáni hegek, illetve furcsább kelések kezelése. Hogyan lehetne?
Figyelt kérdés
Két hete az arcomon kezdtek megjelenni pattanás szerű kelések. Egyet kinyomtam buta módon, mert nagyon zavart. Elég nagy seb keletkezett a helyén. Még 3 ilyen megjelent az arcomon és magától kisebesedett, ugyanis átlátszó, az átlagosnál folyékonyabb genny szivárgott belőlük. Szerencsére ezek szépen lassan leszáradtak, és már csak a helyük látszik picit. Viszont még kettő megjelent pár nappal ezelőtt rajtam, már sebesednek. Tudom, hogy várnom kell, és nem piszkálni, de ezen kívül szeretnék tanácsokat, hogy a langyos vízzel valós mosáson kívül tudtok-e valami módszert ajánlani, amivel gyorsíthatom a folyamatot? Illetve az is érdekelve, hogy a leírt keléseket tulajdonképpen mi is okozta, és mi is ez pontosan.
Köszönöm a válaszokat előre is. :)
2013. febr. 20. 19:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!