Miért vagyok még mindig pattanásos? (lent)
:) ha megnyugtat még apán is kijönnek néha. Igaz ritkán, de ő már 50 éves :D
rajtam meg azt vettem észre, hogy már nincsenek is, hála
én, ha látom, hogy kezd kialakulni, pirosodni akkor arcszesszel vagy kölnivel bekenem, attól "visszamegy"
20f
Nekem apukámnak vannak.Még most is,pedig 61 éves.
Már voltam hormon vizsgálatokon is.Ott a tesztoszteronom volt magasabb.Majdnem a felső határt súrolta.A többi jó volt.Pár napja voltam t3,t4,ths-en is.Az is jó lett.
A gyerekek sem segitettek teljesen,DE azért sokkal több volt nagylánykoromban.A férjemet nem zavarja.neked van barátod?
Majd lesz barátod,ne izgulj.Aki szeretni fog,igy is elfogad.
A kérdésed arra késztetett,hogy előszedjem a tavalyi eredményeimet.És meglepődtem,hogy az endrokrinológus nem szólt semmit,hogy az inzulinom magasabb.Azzal engedett el,hogy diétázzak,mivel a lipid szintem magasabb a normálisnál.Lefogytam 20 kg-ot,akkor szepen kitisztult a bőröm,amikor szinte alig ettem vagy nagyon odafigyeltem,hogy mit is engedek le a torkomon.
Ha csak egz kicsit is bűnözök,máris megjelennek.
Utánna olvastam rendesen és megtaláltam,hogy a hasnyálmirigy túlzott működése aknés bőrt okoz.
Meg cisztákat a petefészekben,nekem azok is megvannak.
Szerencsére sikerült kihordanom 2 gyereket.
De most elindulok ezen az úton.Háziorvost váltok,mert fáj a segge a tüneteimre,szerinte szinlelek.Pedig nem.
Meg fogok gyógyulni,el fogom tüntetni a pattanásaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!