A pattanásokat ki szabad nyomni, vagy sem?
Figyelt kérdés
Van aki azt mondja, hogy szabad, és van, aki azt, hogy nem, mivel a kinyomott pattanás helyén heg marad. Kinek van igaza? Ja, és mi a különbség a pattanás, és az akne között? (Ha van.)2013. febr. 17. 17:02
1/6 anonim válasza:
én mindig kinyomom a pattanásaimat, és még sose lett bajom belőle. az akné az a szeplő, nem sok köze van a pattanásokhoz.
2/6 anonim válasza:
Az akne én úgy tudom az a kis fekete izé,más néven mitesszer. A pattanás az a gyulladás. Én ki szoktam nyomkodni mindkettőt, és még egyetlen heg sem maradt utána sosem.
3/6 anonim válasza:
Akne az a pattanás.A begyulladt...
4/6 anonim válasza:
Csak akkor marad heg utánna, ha kinyomkodás után elfertőződik! Nem benyomni a bőr mélyrétegébe, hanem kinyomni, ez a lényeg és a tiszta steril kéz, ill. zsepi!
5/6 anonim válasza:
Ha tényleg ügyesen csinálod, akkor nincs gond.
Én annak idején sokat jártam kozmetikushoz és nagyon sokat ellestem tőlük, mit hogyan kell.
Tűvel is tudok már dolgozni. Persze kizárólag eldobható injekciós, amit kozmetikusok is használnak. Ismerőseimnek is szoktam csinálni, ügyes vagyok. ;)
Még az is leeht egyszer kozmetikusi pályára fogok lépni. :D
6/6 anonim válasza:
Még mindig ötös vagyok:
Akne tudtommal a nagy gennyes gyulladt.
Pattanásból többféle is van.
Vannak teljesen bőr alattiak(ehhez mindenképp tű kell)
Vannak pici fehérek, beszáradt feketék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!