Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Látni akarok egy sztárt,...

Látni akarok egy sztárt, hogyan tudnám meglátni?

Figyelt kérdés
nos.. Leonardo DiCaprioról van szó. Elutazok amerikába felkeresem mondjuk valamilyen díjátadás vagy most a gatsby miatt biztos lesz a vörös szőnyegen. Úgy szeretném látni:D szerintetek lehetséges? van rá valamennyi esélyem ? van jobb, több ötletetek?:(

2013. júl. 11. 23:01
1 2
 11/17 anonim válasza:
Istenem, komolyan, ezek a kérdések xD. Figyelj, nekem is megvannak a kedvenc sztárjaim, csak hogy egy-kettőt említsek például Avril Lavigne, Mr Busta, Majka... De sohasem érdekeltek az olyan jellegű dolgok, mint például, hogy megérintsem őket egyszer majd az életem során :D. Avril Black Star parfümjét viszont használom, de nem azért mert a kedvenc énekesnőm,hanem mert király illata van :D.
2013. júl. 18. 17:22
 12/17 A kérdező kommentje:
De attól hogy te nem ragaszkodsz hozzá hogy lásd azokat a sztárokat akiket te szeretsz az már nem az én dolgom..:o én szeretném őt tényleg látni. remélem érted..
2013. júl. 20. 18:11
 13/17 anonim válasza:
Nem értem, hülye vagyok -.-. Figyelj én csak jószándékból mondtam, a többi a te dolgod :D. De most boldogabb lesz az életed, ha meglátod őt? Hát az én életem egyéb dolgoktól boldog, de ha tényleg erre vágysz hát sok sikert...
2013. júl. 20. 20:38
 14/17 A kérdező kommentje:
nem rossz szándékra vettem. :) köszi de szinte 100% hogy nem fogom látni :D
2013. júl. 22. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:
kérdező, én megértelek...én mindenképp szeretnék egyszer élőben találkozni Pl. a Linkin Parkkal, Zedd-el, Dynamoval, vagy Kurt Yaegerrel(ő a kedvencem:$) :D
2013. aug. 12. 16:03
 16/17 A kérdező kommentje:
végre valaki.:)
2013. aug. 13. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
:)
2017. márc. 9. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!