Hogyan kell reagálni a kacsintásra, dícséretre, kétértelmű megjegyzésekre, ha nem akarok semmit az illetőtől?
Jó viszonyban vagyunk, de nem tudom, ő gondol-e valami komolyabbra, vagy sem. Néha tesz kicsit félreérthető megjegyzéseket, ami alapján gondolhatnám, hogy van valami a háttérben, de általában ez inkább csak olyan baráti, haveri hülyéskedés szintjén van. Néha kacsingatni is szokott, valamikor csak olyan egyszerűen, de valamikor olyan, mintha akarna valamit. Nem tudom, hogy az ilyen helyzetekre hogy reagáljak, vagy reagáljak-e valahogy. Mert lehet hogy nincs is semmi a háttérben, csak nekem tűnik úgy, de ha meg van valami, és nem reagálok sehogy (pontosabban mintha észre se vettem, meg se hallottam volna), félek, hogy azt hinné, vevő vagyok a dologra. A haveri hülyéskedés még oké, de mi van, ha ki akar kezdeni velem, vagy tetszem neki, csak én naivan nem veszem észre?
Hogy kellene reagálnom egy-egy szitura, kacsintásra?
Nekem van párkapcsolatom (és tudja is, hogy van), neki nincs. Én vagyok a lány, ő a férfi. Adjatok tanácsot, nincs sok tapasztalatom az ilyen helyzetekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!