Szerintetek miért sikerülnek ilyen borzalmasra az igazolványképek?
Mert a fényképésznek hozott anyagból kellett dolgoznia.
(Lefordítva, - sz@rba nem lehet szöget verni.)
szerintem sz@rok a fények vagy nem tudom..
én úgy nézek ki az igazolványképen mint egy zsíros hajú c.gány pedig pont előtte mostam hajat -.-
Mert az okmányirodákba nem azzal fognak foglalkozni hogy jó minőségű legyen, csak annyival hogy legyen meg aztán ennyi.
Nekem egyedül a jogsimon meg a buszbérlet igazolványomon jó a kép a jogsimon azért mert kivételesen jól sikerült, ami a bérletigazolványomon van azt meg úgy kellett csináltatnom és ott a fotós legalább normális volt hogy tett is azért hogy jó legyen.
Az útlevelemen meg a személyimen és a céges belépőkártyámon elég ocsmány a fotóm.
A mostani igazolványképemen úgy nézek ki, mint egy drogos 30 éves, aki 10 évet ült a sitten. A két évvel korábbin meg úgy, mint 11 éves kisfiú. Ötletem sincs miért ilyenek, biztos a fényviszonyokhoz van köze...
17/f
Szerintem 2 fő oka van:
1. A képek gyakran "picit" túlexponáltak és az árnyalatoknak is a híján vannak (vagyis tegyük fel, nincs 16féle szürke szín, csak 8). Nekem van olyan képem, amin csak a hajam, a szemeim és a szájam látszik, a többi szinte belevész a fehér háttérbe. De a többi kép is olyan, mint egy Tesco-gazdaságos tintaspórolós börtönfotó.
2. Ahogy észrevettem, sok helyen alulról fényképeznek, nem szemből vagy kicsit fentebbről. Márpedig a legtöbb embernek ez a legelőnytelenebb szög.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!