Mi ez a "SWAG"-mánia a tinik körében? Én 17/l vagyok de nem értem, csak szerintem szánalmasak, akik teszik az agyukat, meg azt hiszik olyan nagyon menők? :D
Figyelt kérdés
Nem igazán tudtam melyik kategóriába tegyem.2013. júl. 2. 14:20
11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen,általában:) Meg sajna viselkedésben is elég sokaknál...
2013. júl. 2. 15:00
12/18 anonim válasza:
ja elég szánalom ráadásul azt se tudják hogy a jelentése hogy : secretly we are gay
13/18 anonim válasza:
Nem csak szerinted.. Szerintem épp elég gáz ,hogy manapság senkinek sincs saját stílusa.. Tisztára olyan mint ,ha valami futószalagról gördültek volna ki.. Semmi egyedi nincs bennük ,hanem csak egymást majmolják. Persze emellett elhiszik magukról , hogy ők valakik ,bár nem tudom mire... Meg persze a páwák, azok is megérnek egy külön misét. Én helyből megbüntetném őket avval a címszóval ,hogy HOGY PICSÁBA NÉZEL KI?? Komolyan mondom manapság divat idiótának lenni... 17/F
14/18 A kérdező kommentje:
13/13: Szívemből szóltál (te is) :D Igaz! Néhányan mintha egymás klónjai lennének...:P
2013. júl. 3. 07:57
15/18 anonim válasza:
egyszerüen szánalmas szerintemis lekéne löni mindet !
de sajnos a mai lányoknak az jön be mert SWAG ek is olyanok mint a lányok XD !
16/18 A kérdező kommentje:
Háát,nekem nagyon nem jönnek be...:D Bár igaz,legtöbbeknek tetszenek.
De az a baj,hogy zömében flegmák meg nagyképűek is (tiszt. a kivételnek) ,pedig tudom,hogy nem csak a külsőt kell nézni,tehát ha amúgy normálisan viselkedne egy ilyen személy,még nem is lenne olyan gond.
2013. júl. 3. 13:51
17/18 anonim válasza:
tudod a SWAG a Secret we are gay (titokban melegek vagyunk) rövidítése?
18/18 A kérdező kommentje:
Igen,azt tudtam:)
2013. júl. 4. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!