Emo, Hippi, Páwa, Swag. Még milyen modern "stílusokat" tudtok mondani, amiket a mai tinik képviselnek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 15:30
3/9 anonim válasza:
Az, hogy valaki hippi az nem stílus, ha valaki ezt így gondolja, akkor annyi esze is van. A hippik egykoron képviseltek egy világ szemléletet, és nem a zenéből és a ruházkodásból meg a drogozásból állt. Nem ezt képviselte. Amit képviselt az hozta magával ezeket a dolgokat, nem pedig fordítva. Ez a lényeges különbség az akkori hippik és a mai tinik közt. Ők akkor valamiért kiálltak, ma a tinik csak bálványoznak, eladják a lelküket valami szennyért, utánoznak, meghasonulnak, nincs egyéniségük egy fillért nem érnek 99%-ban. Szomorú, de sajnos a mai világ, ahogy felépítettük a 2.világháború után ilyen hatással van... Fogyassz, bálványozz, dolgozz, kussolj. Önálló ne merj lenni
5/9 anonim válasza:
4-es!
Igen.A fiam meghatározása szerint: nem életképes fajta, még vacilál, h a nemek közül melyik oldalra áll.Külsőleg is nehéz eldönteni, a csőnaci illetve a miniszoknya talán segít, h fiú-é vagy lány.De mindkettőn ugyanúgy állna. Neon színű hatalmas műanyag óra, bakancs vagy tornacipő, felemás neon fűzővel, az első tavaszi szél elfújja őket.
6/9 anonim válasza:
Bizony bizony mondom néktek; beteg világban élünk, mert sokan kiszöktek Isten állatkertjéből.
7/9 anonim válasza:
Gyík :D
én szeretem a gyíkokat nem értem miért cikizik azokat akik szeretik a videójátékokat,számitásteknikát és a zombikat :)
pl:a vámpírunk a gyerekcsősz-ben is a főszereplők gyíkok mégis tök aranyos a karakterük =)
8/9 vámos krisztián válasza:
Van még a TOTÁL IDIÓTA stIlus,na a mai tinik 95% a azt képviseli!
9/9 anonim válasza:
Úristeen!!! Én is beléptem a tinédzser korba és a Rock "stílushoz" sorolnám magam,de én nem azért hallgatom mert tartozni akarok valahova hanem mert szeretem....szerintem hülyeség,hogy ki milyen stílushoz tartozik mindenki azt vesz fel azt hallgat amit szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!