Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok gyerek...

Miért van az, hogy sok gyerek az iphone-ját nyomkodja, csak edzeni jár, szét issza magát, jut drogokra is és semmi gondja? Ennyire jól élünk? Tényleg jobban élünk mint 4 éve?

Figyelt kérdés

2013. jún. 29. 20:11
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

kedves kérdező !

értem a kérdésed lényegét, de te is nyomkodhatnád az iphone-odat, te is járhatnál edzeni ,te is megtehetnéd hogy legyen "sok" pénzed (értem itt alkohol drog)

hogyha tennél is valamit érte, nem kötelező a gyárba a soron 70-80 ezerért robotolni és leragadni egy ku.rva állás mellet egy életre vagy több évre, (most csak általánosítottam , ne vedd magadra )

én ebbe az országba pont ezt látom hogy mindenki csak a másikra mutogat, azt nézi hogy kinek mije van irigykedik de saját magával nem foglalkozik.

Mert szinte

mindig olyan kell ami a másiknak van, ezzel kicsit talán meg is válaszoltam a kérdésedet.

ez egy láncreakció vagy egy ördögi kör

persze a nép butító média is ezt nyomja orrba szájba, vedd meg ezt meg azt és ku.rva trendi leszel

vegyél fel hiteleket mert a másik is felvette és milyen jól járt.... élő példa svájci frank ugye milyen jól jártak ?? stb....

semmivel nem élünk jobban mint négy éve sőt egyre szar.abbul,

tanulj valami nyelvet, és menj ki külföldre mert ez csak egy süllyedő hajó.

egyébként meg nagyon sok szülő megpróbál mindent megadni a gyerekének, és talán ezért lehet ez amit írsz, mert hisz te is tudod most a gyúrás, trendi telefonok, és pari arcok korát éljük,

további szép napot !

2013. júl. 17. 14:16
 22/22 A kérdező kommentje:
Sajnos.Ebben az országban az teheti meg akit kitartanak vagy zsírosak a szülei.Lehet hülyézni,de ez így van.Az,hogy ez egy süllyedő hajó az nem igaz.Már rég elsüllyedt.Csak a külföldi tőke élteti ezt az országot.Már rég el van adva,csak nem akarják felfogni.Én is ki fogok menni külföldre,de ahoz valami szakmai is kell,mert random nem fogok ott se érvényesülni.
2013. júl. 17. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!