Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok gyerek...

Miért van az, hogy sok gyerek az iphone-ját nyomkodja, csak edzeni jár, szét issza magát, jut drogokra is és semmi gondja? Ennyire jól élünk? Tényleg jobban élünk mint 4 éve?

Figyelt kérdés

2013. jún. 29. 20:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

ez nekem is elég szembeötlő... dolgozó felnőttként nincs olyan telefonom mint egyes tizenéves kis takonylabdáknak... mikor ilyet meglátunk a párommal valahol, akkor csak rezignáltan megjegyezzük, h ej, de nagy válság van itt kérem! :D ezen már csak sírva lehet vigadni.

semmi értékrendjük, csak a pénz, a szex és a buli. tisztelet ama kevés kivételnek, akiket igazi szülők neveltek és nem a zajláda meg az ájfón.

még ha úgy is hat, egy percig sem irigylem egyiket sem. mégpedig azért, mert míg nekik a telefon, a márkás ruha és a koktélozás jelenti az értéket, addig nekem valami egészen más. sajnálom őket, hogy náluk a szellemi fejlődés mint olyan, teljesen kimaradt.

ezzel együtt rettegek attól, hogy vajon hova fog süllyedni ez az ország? egy ilyen értékrendvesztett nemzedék nem tud értéket létrehozni...

2013. jún. 30. 16:58
 12/22 A kérdező kommentje:
Az a gáz,hogy később ezekből lesznek vezetők...Mármint alájuktolnak egy melót,ha hülyék,ha nem...
2013. jún. 30. 18:21
 13/22 anonim ***** válasza:

Azért ez a jelenség nem csak országunkra igaz, hanem globálisan is mérhetetlenül süllyed az intelligenciája a fiatalságnak. Majd húsz év múlva lesz vicces. Negyven év múlva pedig már vicces sem lesz.

Nem baj. 22. század már úgyse nagyon lesz.

2013. jún. 30. 19:06
 14/22 A kérdező kommentje:

Lesz,de az már keményen farkastörvényekre fog épülni...

Hiszek a postapokaliptikus jövőben.

2013. jún. 30. 19:16
 15/22 anonim ***** válasza:

Azt hiszem mi azt már nem fogjuk megérni, úgyhogy ezzel ne foglalkozzunk.

Egy biztos. Ez a facebook-os/emós/mindenkivel kúrós mentalitása a fiatalságnak valami egészen elképesztő következő generációt fog kitermelni. Hál' istennek mi addigra már vén hülyék leszünk.

2013. jún. 30. 19:46
 16/22 anonim válasza:
De ha ezekből lennének vezetők, akkoris van erre az esetre tervem: Kimegyek Szibériába tranzisztoros rádiót hallgatni. Olcsó a 9V-os elem, meg a vadonba meg lehet élni!
2013. jún. 30. 21:04
 17/22 A kérdező kommentje:
Sajnos per pillanat ezekkel élek együtt...Pár év avn köztem és köztük...amúgy 20+ vagyok...
2013. jún. 30. 22:23
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Berúgni olcsón is lehet. Érdekes ez egyébként. Én inkább azt vettem észre, hogy azok az emberek, akik nem kifejezetten tehetősek vesznek iPhonet, vagy egyéb drága telefont. Mondjuk én gondolkozom, hogy veszek egy iPhonet, de nem azért, mert menő, hanem azért, mert minőséges. De nekem sokkal fontosabb értékek a könyvek és a sportfelszerelések. Mindenki másra költ, de szerintem egy iPhone, vagy egy Samsung Galaxy nem tesz tehetőssé. A szüleim tele vannak pénzzel, mégis mindenkinek egyszerű telója van a családban, egyszerű kocsink van. Egyedül a házunk nagy, mert nekünk így kényelmes. Amúgy meg nem érzem azt, hogy fontos lenne bárkinek is mutogatni, hogy mennyi pénzünk van. Inkább villogok a szakmai tudásommal és az intelligenciámmal. 22l.
2013. júl. 4. 08:49
 19/22 A kérdező kommentje:
Te valami kivétel lehetsz.Tisztelet az ilyeneknek.
2013. júl. 4. 08:52
 20/22 marsoska válasza:
Sajnos ez lett a generációm veszte.
2013. júl. 11. 04:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!