Melyik? Melyikük a leghelyesebb? : Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne vagy Zayn Malik?
Figyelt kérdés
Ez egy felmérés szerű dolog, és az 1D rajongói válaszát várom...2013. jún. 19. 16:06
11/28 anonim válasza:
louis tomlinson a leghelyesebb :3 harry a legcukibb :3
am mindegyik helyes
14/28 anonim válasza:
Nálam:
1. Zayn
2. Liam
3. Harry
4. Louis
5. Niall
:)
15/28 anonim válasza:
egyértelmű:
ZAYN!!!!!!!
a többi nem olyan helyes. És louisnak olyan a hangja
mint egy csajnak!!
16/28 anonim válasza:
Egyértelmûen Zayn a leghelyesebb, és a legszexibb, az összes többi 1D tag pedig holtversenyben a második nálam. :)
17/28 anonim válasza:
hogy hogy mindenkinek zayn tetszik? o.o elismerem, édi mosolya van, de külsőre ugyanolyan szinten van, mint a másik 4. tényleg helyesek, de nálam mindegyik ugyanazon a helyen van. persze harryhez egy kicsit jobban köt a szívem, talán azért mert sok mindenben hasonlítunk és vele szoktam álmodni :)
19/28 anonim válasza:
Nekem Zayn a kedvencem, mert egyszerűen tökéletes, és mindent szeretek benne, egyszerűen gyönyörű. A második Liam, aki eszméletlenül szexi és nagyon jó teste van. A harmadik Harry, aki annyira tündéri a göndör hajával és a perverz dolgaival, hogy meg tudnám zabálni. A negyedik Niall, aki egyszerűen cuki és szeretnivaló. Louist valamiért nem szeretem.
20/28 anonim válasza:
Nekem ez a sorrend:
1.) Liam
2.) Louis
3.) Hazza
4.) Zayn
5.) Niall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!