Linkelnétek One Direction fanfictionoket?
Figyelt kérdés
sziasztok!nagyon szeretnék olvasni tényleg jól megírt,nem összecsapott,nem nyálas,életszagú Harrys történeteket. ha van benne egy "kis" perverzkedés az csak hab a tortán. küldenétek?:)2013. jún. 17. 16:21
1/11 anonim válasza:
van benne egy 'kis' perverzkedés :D [link]
2/11 anonim válasza:
majd a későbbi fejezetekben lesz perverz harrys rész, de liammel már a 14. fejezetben van, ami még ugyan nincs felrakva, de érdemes kivárni :)
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
haha látom még nem hallottál a Darkról :DD [link]
5/11 anonim válasza:
[link] <- Ezt egy facebookról ismert directioner barátnőm írja. :) Eredeti a történet, egy kicsit sem sablonos! Mindenképp nézz be! :) Nem Harry-s, de megéri elolvasni! ^^
6/11 A kérdező kommentje:
huhuu,köszönömszépen! jokat kaptam. amugy olvasom a darkot. a csoportban is benne vagyok,sot angolul is mar kivegeztem azokat amik meg vannak irva,mert nem birtam ki :)))). big tanksz megegyszer, ha van meg valakinek blog ajanloja, nyugodtan kuldjon,tart karokkal varom!puszi
2013. jún. 20. 13:28
7/11 anonim válasza:
[link] Ma felteszem még az 1. részt , de ha tetszik a prológus szavazz köszönöm :)
8/11 anonim válasza:
www.stylesikrek.blogspot.hu
ezt azoknak ajánlom, akiknek a szíve az 5 fiúból leginkább harryre dobban nagyot :DD
9/11 anonim válasza:
az enyém szerintem nem összecsapott, de majd eldöntöd :D
nem sablonos, ami már a blog url címéből is kiderül ;)
1droxfort.blogspot.hu/p/prologus.html
10/11 anonim válasza:
www.louistomlinson911224.blogspot.hu
Ez nem sablon és nagyon jó,ajánlom figyelmedbe.:)
www.maybeloveatfirstsight.blogspot.hu
Ez se sablon és imádom,gondolom ezzel mások is így vannak/lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!