Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a fiuk hogy az összes rizenéves lány one direction és twilight mániás? Vagy csak budapssten van igy? 16l
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 16:26
2/13 anonim válasza:
A nyelvtan tanárod biztos tudja a választ.
3/13 anonim válasza:
Szerintem nem gondolják. Te is általánosítasz, csak épp a pasikra...
4/13 anonim válasza:
Eltaláltad a témakört :D amúgy nem kell általánosítani, mert én 15 éves FIÚ létemre nem gondolom ezt minden lányról :)
5/13 anonim válasza:
én Bp-i vagyok de mi aza one direction?
félek rákeresni biztos metro szexuális fiúk vagy páva csajos valami
6/13 anonim válasza:
A Twilight már kifújt, mi az 1 Direction??
7/13 anonim válasza:
Sünikém az egy zene együttes :)
8/13 anonim válasza:
zohan drága én lemaradtam úgy néz ki
:D
9/13 anonim válasza:
Én ismeretlenül egyetlen emberről sem feltételezném ezt... BP, F/17
10/13 anonim válasza:
1D fujj
Twilight ♥♥♥
hihii:) nemtudom, nem gondolja mindenki ezt xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!