Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Niall Horan-ba. Hogy kerüljek vele kapcsolatba?
Általában csúnyának tartja a többi lány/fiú. Pedig egy angyal. Pont olyan mint én, imád nevetni, enni..egyfolytában ezt teszi, akárcsak én. Tudom, hogy nem meleg, de én szeretem. Komolyan, a telóm tele van a képeivel, vele kelek-fekszek.
16 éves srác. (biszex)
Amikor én voltam ennyi idős a lányok rajongtak Justin Timberlake-ért (remélem jól írtam le), a fiúk meg Britney Spears-ért.
Hát, változnak az idők...
az előzőnek mondom hogy a fiúk mindegyike megerősítette hogy nincs fb-jük :)
Amúgy ha nem viccnek szántad akkor tök ari a kérdésed :D de ha viccnek akkor is :D
Írj neki twitteren és ha szerencséd van akkor visszakövet :)és akkor zaklathatod privát üzenetekkel >:D
én is próbálkoztam már nála de hiába :DD (mármint hogy kövessen vissza >.<)
Engem sem követnek vissza :'(
Én Harryvel akarok kapcsolatba kerülni :P <3
14/L
szerintem ha taliznál is vele azt mondaná:Értem.Gyere el a koncertre.Nem akarok töled semmit.Én a lányokat szeretem.Sajnálom.
-Ezzel nem akarlak elkeseríteni de ez van.
Ki tartja csunyának:O? Biztos valami tucat emberek, akik még mindig az unalmas átlagos szépség ideálok után mennek. szerintem is annyira gyönyörű, pedig idősebb vagyok: 19/L. Én is beleszerettem, egy álomképem.
Bár ő sem tökéletes, sok képen átlagos. De van az a tipikus, elbűvölő buta mosolya, amibe beleszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!